2777
2789
عنوان

پارت 1

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست
فدایو😍❤

قربونت ❤❤❤

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان تو‌میگی دوسش دارم  ینی سعی مکنم🙄

فدا مدا😍❤ 

منم دوس نداشتم تا اینکه یه استادی گیرم اومد اینقد باحال بود از اون موقع عین چی زبانو میخونم😹

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
همش فک میکردم خنگی😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرسی واقعا😂😂😂👌

حالا چرا😂💔

فدا مدا😍❤  منم دوس نداشتم تا اینکه یه استادی گیرم اومد اینقد باحال بود از اون موقع عین چی زبا ...

عزیزم😘

من الان این تر م زبان عمومی برداشتم

حس میکنم ی کابوسههههه

ولی باید باهاش دوست بشم😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

عزیزم😘 من الان این تر م زبان عمومی برداشتم حس میکنم ی کابوسههههه ولی باید باهاش دوست بشم😐

الهی😂😂💔

زباان🥺 چقد  دوسش ندارم

انتر عاشق شدی؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز