قیافه مهم نیست فقط اخلاق و پول و موقعیت بالای اجتماعی😁
پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
منم خیییلی سفیدم ولی دوست داشتم برنز باشم! رنگ دو رگه های سفید پوست و سیاه پوست
من برنزه ای که به زرد میزنه خیلییییی دوست دارم👌😍البته اسم داره ولی نمیدونم اسم اون نوع برنزه چیه
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
من برنزه ای که به زرد میزنه خیلییییی دوست دارم👌😍ال بن اسم داره ولی نمیدونم اسم اون نوع برنزه چیه
زردمبو🤣
پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
پروفایلت اگه عکس خودته ،سمت چپیه خودتی یا راستیه؟🤔
خودم نیستم عزیزم😅❤
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)