2777
2789
عنوان

خاستگاری

905 بازدید | 57 پست

سلام ب همه خانوما

من ۱۹ سالمه و دیگه اصولن تو این سن دیگه بیشتر دخترا خاستگار دارن و من هم از این قافله عقب نموندم 😂

و اینکه تو ی خانواده زندگی میکنم ک ب دختر خیلی اهمیت میدن 

و اینکه امسال دانشگاهی ک خیلی دوسش دارم و رشته زیبای پزشکی قبول شدم

داییم زنگ زد و از پدرم منو برای پسرش خواست و اینم بگم امیر دندون میخونه خواهرم و مادرم میگه لگد ب بختت میزنی همه دوستام میکن احمقی اگر قبول نکنی از نظر ظاهر چهر جذابی داره و وضع مالیش خیلی خوبه 

ولی من دوس دارم خودم ب اون جایگاه ک میخوام برسم ن توسط همسرم خودم میخوام مستقل باشم و اینکه سنممممم خیلییییییی کمه برای تشکیل ب خانواده و انیکه اگر زود ازدواج کنم کمتر ب درسم میتونم برسم ب این لطمه بزرگی ب اینده کاری میخوره از خانوما میخوام کمکم کنید💜‌!

شماره امیر و بده

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رشته زیبای پزشکی😁😂😂😂😂😂😂😂

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز