2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 57 پست
میشه یگم بیشتر توضیح بدین؟

اگه اخلاق داره و خودتم ازش خوشت میاد بیشتر بهش جدی تر فکر کن تو رویا زندگی نکن با هم رفت و امد کنید شناختت ازش بیشتر بشه سرسری رد نکن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رشته زیبای پزشکی😁😂😂😂😂😂😂😂

این روزا همه پزشک شدن چراااا😂😂😂😂😂😂

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
میشه یگم بیشتر توضیح بدین؟

ازدواج یه مسوولیت خیلی خیلی خیلی خیلییییییییی بزرگه،بچه بازی نیست.کسی که فکر میکنه ازدواج براش محدودیته هیچوقت نمیتونه درست و‌حسابی کنار همسرش باشه وتوی مشکلات کمکش کنه.همونطچر که زن حق داره شوهرش خوب باشه ،مرد هم حق داره همسرش خوب باشه،خوب بودن فقط به ظاهر و‌تحصیلات نیست بخش زیادیش به اعتقادات،شخصیت،فرهنگ و مهم تر از همه رشد عقلی و‌طرز تفکر برمیگرده.برای ازدواج هر دو‌طرف باید به رشد عقلیه کافی رسیده باشن،درک دریتی از مسئله ی ازدواج داشته باشن.و فکر میکنم با چیزایی که خودت گفتی تو الان آمادگیه اینو نداری که یه همسر و‌بعد یه مادر باشی،و‌اینجوری خودت اذیت میشی به کنار،اون بنده خدا هم ممکنه خیلی اذیت بشه.یه جورایی هنوز بچه ای.

صلوات واسه ظهور امام زمان(عج)فراموش نشه__🍓🍓🍓
ازدواج یه مسوولیت خیلی خیلی خیلی خیلییییییییی بزرگه،بچه بازی نیست.کسی که فکر میکنه ازدواج براش محدود ...

مادرپ میگه چون تو ی رشته تحصیل میکنید اونم با تحصیل کردنت مشکلی نداره حتی میتونه همراهت باشه این یکم نظرمو بر میگردونه چقدر خوب حرف زدین

مادرپ میگه چون تو ی رشته تحصیل میکنید اونم با تحصیل کردنت مشکلی نداره حتی میتونه همراهت باشه این یکم ...

تحصیلات ملاکی هست توی طبقه پنجم،و کشوی دهم از کمد ازدواج.

صلوات واسه ظهور امام زمان(عج)فراموش نشه__🍓🍓🍓

پسرای پزشکی به شدت سروگوششون میجنبه عزیزم وحشتناکم می جنبه...

به نظرم خودت بهترین رشته هستی فعلا دور امیر ممیر خط بکش درستو بخون...شوهر برا پزشکیا زیاده

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)