2777
2789
عنوان

فیلم های بد

649 بازدید | 31 پست

سلام من ۲۱سالمه وشوهرم ۳۵سالشه یه سالونیمه ازدواج کردمویه بچه دارم شوهرم چندوقته فیلم بدمی بینه دوروزهم هست متوجه شدم که وقتی این فیلمارومی‌بینه تحریک میشه ومیادسمت من امروز باهاش بدبرحوردکزدم دعوامون شد بنطرتون چیکارکنم کارم اشتباه بوده؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از این به بعد یجور نگا میکنه ک نفهمی

دقیقا پنهونی میبینه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

متاسفانه اعتیاد به فیلم پوررن جوریه که تو هرکار کنی 

اون بالاخره شده یواشکی 

ولی بالاخره میبینه 

و به نظر من اکثریت مردا میبینن 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

شوهر‌ منم‌‌‌ اوایل اینجوری بود .... کاریش نمیشه کرد باهاش دعوا نکن،،،، بیشتر بهش برس ببین سلیقه اش چیه  .... کاری کن ک تو از هر فیلمی براش جذاب تر باشی .....ها اگه عادت قدیمی اش باشه فیلم دیدن دیگه به سختی میتونه ترک اش کنه وگرنه چیزی نگران کننده ای نیست....... فقط تلخی نیار تو زندگیت با دعوا حل نمیشه بدتر میشه ..... 

چرا براتون مهمه ک شوهرتون فیلم و اینا نبینه .. هرچی فکر میکنم نمیفهمم خب ببینه ب جهنم

من مشکلی ندارم ببینه ولی اینکه حس جنسیش بادیدن بدن یه زنه دیگه تحریک شه بعدبیاد سمت من ازخودم متنفرمیشم احساس میکنم بهم خیانت شده