2777
2789
عنوان

فیلم های بد

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 31 پست
فیلمارو‌بذارین کنار،سعی کن نیازاشو جوری برطرف کنی که سمت این فیلما نره.

منم ازهمین حرصم میگیره ازهیچی براش کم نذاشتم الیته این فیلماروهم دوستاش چندروزه براش میفرستن حودش تواین چیزانیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ازهرلحاظی ازش سرترم ولی همش میکوبه توسرم😭

تو به خودت برس عزیزم بیخیال حرفهاش خودتو از دست نددددددددددده ..... ملکه باش ، چرا ما تا قبل از ازدواج شاد سر حال زیبا هستیم ولی بعدش میشیم عین کلفت ها تو سری خور و خودمونو از دیوان داغون می کنیم 

... ۳۰‌ نشده میشیم‌مثل پیر زنها ....نکن ترو خدا

تو به خودت برس عزیزم بیخیال حرفهاش خودتو از دست نددددددددددده ..... ملکه باش ، چرا ما تا قبل از ازدو ...

بخداخسته شدم دیگه ازهرلحاظی بگی بخودم میرسم بخونه به بچمم بخودم لباسوارایشو هرچی بگی ولی اون برعکسه مثلا ارایش میکنم میگه ایناچیه مالیدی بخودت موهامومیدارمب لند میگه این موهاتوبزن همش رولباسام ریخته  ادکلن میزنم میگه نزن اینارو سرم دردگرفت ...خیلی چیزایه دیگه عیبوایراد میداره روم قدت کوتاهه فلانی بهمانی...ازلحاظ زناشویی هم که فقدبفکرخودشه دیگه دارم سکته میکنم ازدست کاراش حالاهم که اینجوری

بخداخسته شدم دیگه ازهرلحاظی بگی بخودم میرسم بخونه به بچمم بخودم لباسوارایشو هرچی بگی ولی اون برعکسه ...

... 😓 این‌ حرفها برای منم آشناست، ولی دیگه برای خودم‌به خودم‌ میرسم .... نه برای اون..... این‌مردها فقط روح ما رو‌ آزار میدن ک قلبمونا میشکنن، زنانگی لطافت و‌ لبخند رو ازمون میگیرن ، کاری میکنن که دیگه حسی در مقابل شون نداشته باشیم.....خواهر خوشگلم بازم نا امید نشو به خودت برس واسه دل خودت ، شاد باش با دوستات و خانوادت در ارتباط باش ..... و بسپار به خدا.....ان شاءالله که زندگیت اینقد خوب شه که چشم حسودات بترکه