2821
2789

ازکجا میدونید همشون عباسه؟

نامزد وحشی رو فقط من الات خوتدم

عباس و انجلینا رو نخوندم

چقدربیکاره طرف

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای عخش من 😍😍😍 چشم هرچی آقامون بگه😌😌😌

دوست دارم خانومی 😃😘😘

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
دوست دارم خانومی 😃😘😘

😍😍😍😍

میگما اینجا بچه مچه و کلی حسود نشته چشممون میزنن 🤭🤭🤭

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
نامزدش خشن دوس داش 😑

😐😐😐😐😐😐چرا نمیزارن ی سایتو حداقل دوس داشته باشیم 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
خيلى خنديدم امشب و اينكه قربانيم شدم به أنجلينا خيلى جدى مشاوره دادم 

وااای خدا 

همه دارن یارو رو فحش میدن 

شما راهکار گذاشتی😂😂😂😂

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 
😍😍😍😍 میگما اینجا بچه مچه و کلی حسود نشته چشممون میزنن 🤭🤭🤭

اره راس میگی دیگه ب زبون نمیارم اما جات تو قلبمه 😃🥺💓

اره راس میگی دیگه ب زبون نمیارم اما جات تو قلبمه 😃🥺💓

تو هم همینطور عخش من شوشوی آیندم 😌😌😁😁😁

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
تو هم همینطور عخش من شوشوی آیندم 😌😌😁😁😁

😌😌😌😌زن زندگی هستیا 

😌😌😌😌زن زندگی هستیا 

خجالتم نده آقا🤓

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز