شسلامبچه امیدوارم هرجا هستین خوب باشید حدود سه سال پیش دوستم پودری بهم معرفی کرد بنام پودر چاقی جنسینگ و هردومون تهیش کردیم بعد حدود ۱ ماه بسیار چاق شدم وار نظر زیبایی خیلی خوشگل شده بود ب حدی جلب توجه میکردم ک نگو حدود دوسال این پودرو مصرف میکردم تاولش میکردم سریع لاغر میشدم تا اینکه دندونام خراب شدن کلی خرج دندونام کردم بهم گفتن دلیل خراب شدن دندونات این پودرای چاقیه چون نمیزاره کلسیم ویتامین دی ب بدنت برسه تا ۶ ماه و من دیگه از اون پودر نخوردم الان مدته ۲ ماهه ک استخونای پای خیلی درد میکنه ب حدی ک نمیتونم بشینمو پاشم کسی بوده ک اینجوری شده باشه واینکه راه درمانش چیه واینمبگم کلسیم و ویتامین دی هم دارم میخورم توروخدا برام دعا کنید خیلی حالم بده پاهام درد میکنه خیلبیییی پشیمونم ک ازاین پودرا خوردم هیچی مثل تن سالم نیست واینکه ازتون خواهش میکنم برای چاقی دست ب هرکاری نزنید ک مثل من پشیمون بشید
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واااایییی خدا ازت راضی باشه پای مرغ برا بچه ها گذتشته بودم زود پز یادم رفته بود تا فردا بو گند میگرفت 😁راهش عصاره پای مرغ همراه غذاست . پودر سنجد با شیر هست ۱۰ روز ۱ با همراه رژیم کلسیم ویتامین دی ۳ بزن بعد ماه دوم ۱۵ روز یکبار ماه سوم ۱ ماه ۱ دونه و همینجوری ماه ۴ و ۵ و ۶ هر بار ۱ دونه برن افتاب بگیر . عصاره مرغ عالیه هم کلسیم داره هم کلاژن و هم سرشار از ویتامین دی هست .
ما ژنتیکمون از نظر پوکی داغونه من تقریبا اوایل بود مفصلهام زیاد صدا میدادن ولی خواهرم شدتش زیاد بود یعنی یه چیزی برمیداشت دررفتگی و شکستگی حدود ۶ ماه مرتب خورد خداروشکر الان خیلی خوبه منم که تو رژیم روزانه ام پای مرغ هست
همشون یکین من چه خرجها نکردم از بهین دارو چه خرجها نکردم ولی همش ضرر بود ولی این اخر باسابلیمینال وزن زیاد کردم مثل دارو زود اتفاق نیافتاد ولی خدایش راضی هستم