2777
2789
عنوان

بچه دار شدن تو چه سنی خوبه؟

1629 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من اخرای ۲۱ سالگیمه انشاالله اگه خدا بخواد و بده، ۲۲ بدنیا میاد . بعضیا میگن زوده ولی من خیلی دوست دارم و عجولم . تازه با خودم میگم دیرم شده بیاین از سختیاشم بگین . همه فکر و ذهنم شده بچه . یک رویا شده واسم. خیلی استرس دارم که نشه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

عروسی کردی برو تواقدام 

چون انتظار سخته اگر خدای نکرده دیر بده

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب بقيه چه ربطي داره اخه زندگي خودته حالا دوست من ١٨ سالشه كم مونده بچش ب دنيا بياد هرروز استوري ميزاره من ٢٣ سالمه مجردم ميگم من اگه تو اون سن بودم خجالت ميكشيدم اين چيزارو بزارم 😂

ب نظرم یکی تو۲۵ و یکی هم تو ۳۳بیاری خوبهمن خودم ۲۷سالگی بچه دار شدم

آره . بنظرم خیلی خوبه وقتی زایمان کردی دوباره اقدام کنی.عمه میگن سخته

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

سازمان جهانی بهداشت میگە 18 الی 35 سالگی

کە ایدە الش میشە ۲٤ الی ۲۹ سالگی 

وسلام دوست عزیز😌 

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏

منم ۲۳ سالگی حامله شدم ۸‌ماه از عروسیم گذشته بود خودم خواستم همه میگفت واای آخیی چقد زود دلشون واسه من میسوخت😐 یه مشکلی داشتم باید برطرف میشد بعد حامله میشدم وگرنه دو س ماه بعد عروسی باردار میشدم 😁

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
ب بقيه چه ربطي داره اخه زندگي خودته حالا دوست من ١٨ سالشه كم مونده بچش ب دنيا بياد هرروز استوري ميزا ...

😂 خوشبحالشون. انشاالله نوبت ماهم میشه

خیلی سن خوبیه عزیز جون من آرزوم بود اختلاف سنیم با بچه هام کم بشه اما قسمتم نبود

تو منی یا من توم عزیزم

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏