سلام دوستان من اخرای ۲۱ سالگیمه انشاالله اگه خدا بخواد و بده، ۲۲ بدنیا میاد . بعضیا میگن زوده ولی من خیلی دوست دارم و عجولم . تازه با خودم میگم دیرم شده بیاین از سختیاشم بگین . همه فکر و ذهنم شده بچه . یک رویا شده واسم. خیلی استرس دارم که نشه
خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
من ۱۷ سالمبود عروسی کردم منو همسرم بدشت عاشق بچه بودیممنمباردار شدم ۱۸ دختر بزرگم دنیا اومد بعد ۶ ماه فهمیدم بازم باردارم ۱۹ ساله شدم دنیا اومد الان ۲۰ سالمه ی دختر ۱۸ ماهه دارم ی دختر ۳ ماهه عاشقشونم بنظرم هرکس تو ی سنی توانایی داره من سخته چون پشت هم هستن ولی بازمخیلی خوب نگر میدارم با اونکه دست تنها هستم بنظرم ببین اخلاق امادیگیشو داری بیار و همسرتم باید اماده باشه که بعدا زندگی به مشکل نخوره
فداتشم این چه سوالیه الان یه سریا که ۱۶ آوردن با یه سریا که بعد ۳۰ آوردن درگیر میشن...بنظر من اصلا جواب این سوال یه کلمه و یه سن نیس به خیلی پارامترها ربط داره که تو زندگی هرکس متفاوته ...
اینکه چقد آمادگی دارین از هرجهت...همدیگرو چقد شناختین و...چقد آگاهی دارین...و...من ۲۷ هستم یکی دوماهه اقدامم ولی نمیگم ۲۷ خوبه برا هرکسی شرایط فرق داره گلم
هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدمها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
من اگه خدا بخاد و وضع مالیمون بهتر ازین بشه بچه دوممو ۳۴سالگی میارم اگه هم تورم و گرونی ادامه پیدا کنه ک کلا بیخیال دومی میشم چون نمیخام دخترم حسرت چیزی ب دلش بمونه
واسه هر کسی فرق میکنه من الان28 سالمه و اولین بچمو باردارم دوس دارم یدونه هم تو33 سالگی بیارم ولی با این شرایط بد مملکتو اقتصاد فکر نکنم بتونم دومی رو بیارم