دوستان من دخترم 11 سالشه خیلی اجتماعی نیست، ولی دخترخوذهرشوهرم ازش دوسال کوچیکترو حسابی اجتماعی وتوهرکاری سرک میکشه وتوهمه چی خودشومیرسونه مادرشوهرمم دم به دقیقه گوشیش دستشه از کاراشون میگه وبچم خودم حس میکنم ناراحت میشه چیکارکنم، خوب هوش همه بچه هاکه مثل هم نیست
این چیزا خیلی ژنتیکیه به نظرم. من پسرم نه به شدت خودم اما خجالتیه کمی
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
کاش دختر منم کم حرف بود بحدا انقد بدمنیاد ب بچه ک زیاد حرف میزنه یا تو همه کاری سرک میکشه بذار مطابق سنش بیاد بالا بذار بچگی کنه خوب میشه فقط اعتماد ب نفشو تقویت کن
اره خودم کم حرفم اصلاتوکارکسی دخالت نمیکنم، سرک نمیکشم توکار کسی، موصوعی که ربطی به من نداره رواصلا دخالت نمیکنم ولی اونااینجورنیستن حس میکنم بچم عذاب میکشه یعنی مقصرمنم
منم 16 سالمه بشدت خجالتی و اصلا حرف نمیزنم مهمونی برم هم همونه در حد تشکر و سلام و نیستم ساکت ولی ابجی کوچیک ازم بشدت حرف میزنه نظر میده وارد بحث میشه اعتماد بنفسش هم نگم برات بستگی ب شخصیت آدم داره ن ب هوش
اره خودم کم حرفم اصلاتوکارکسی دخالت نمیکنم، سرک نمیکشم توکار کسی، موصوعی که ربطی به من نداره رواصلا ...
استارتر این چیزها ژنتیکیه کم حرفی و پر حرفی!!! درونگرا بودن یا برونگرا بودن!!! بعد این که یکی تو کارهای دیگران سرک نکشه یعنی بافرهنگ بودن و با شخصیت بودن پس اینو یه عیب برای خودت ندون!!!
هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
منم 16 سالمه بشدت خجالتی و اصلا حرف نمیزنم مهمونی برم هم همونه در حد تشکر و سلام و نیستم ساکت ولی اب ...
🤦🏻♀️دختر عمو هام اینجورین بزرگه با کوچیکه خیلی متفاوته فکر کنم کوچیکه چون ته تغاریه هرکاری کرده حرفی بهش زده نشده ولی بزرگه همیشه بهش سخت گرفتن محیط خانوادگیشون و نوع رفتار والدین باعث این موضوع شدخ
منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂 《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟