2777
2789
عنوان

کرونا

240 بازدید | 23 پست
عنوان
31 بازدید| 0 پست

سلام رفقا ، وقتتون بخیر

چند ماه پیش کرونا گرفتم ، حس بویایی و چشاییم چند روزی از دست رفت و دوباره برگشت . الآن نزدیک به یک ماهه که از پیاز گرفته تا عطر ، ادکلن ، غذاها ، میوه ها ، حتی هوا ، ی بوی بدی میده . بوی ماهی گندیده . غذا که میخورم ، انگار که دارم ماهی گندیده میخورم . معذرت میخوام ، من عرق هام هیچ وقت بو نمیداد ، الآن از بس بوی ماهی گندیده میده ، مجبورم حداقل روزی یک مرتبه برم حمام !!! خدا برا کسی نخواد ، موقعیت و حس بدیه . تجربش رو داشتین ؟ چیکار کردین ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

من ..وای پس نگو طبیعیه عرقم بو میده هر روز میرم خموم در ضمن هورمونامم به هم ریخت ریزش مو وجوش

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید باورت نشه اما تو این شرایط هستن کسایی که دارن عروسی میگیرن

پنجشنبه هر طرف نگاه میکزدی وماشین عروس بود

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
من ..وای پس نگو طبیعیه عرقم بو میده هر روز میرم خموم در ضمن هورمونامم به هم ریخت ریزش مو وجوش

کلاً همه چی بوی ماهی گندیده میده 🤐🤐🤐 جنبه روانی قضیه ، خیلی خیلی بده ...

اللهم عجل لولیک الفرج 

دماغ من بو فاضلاب میداد وایییی خیلی بده

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
اره انگارهمچی بو عاضلاب میده فقط میوه یخرده بو عطرمیده هیچی انگار سرجاخودش نیس 

هیچی ، به خانواده که میگم ، باورشون نمیشه . بد موقعیتیه ، حتی بوهای تند ، مثل قهوه ، سیر و ... هم بوی ماهی گندیده میده ... 

اللهم عجل لولیک الفرج 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز