چند ماه پیش کرونا گرفتم ، حس بویایی و چشاییم چند روزی از دست رفت و دوباره برگشت . الآن نزدیک به یک ماهه که از پیاز گرفته تا عطر ، ادکلن ، غذاها ، میوه ها ، حتی هوا ، ی بوی بدی میده . بوی ماهی گندیده . غذا که میخورم ، انگار که دارم ماهی گندیده میخورم . معذرت میخوام ، من عرق هام هیچ وقت بو نمیداد ، الآن از بس بوی ماهی گندیده میده ، مجبورم حداقل روزی یک مرتبه برم حمام !!! خدا برا کسی نخواد ، موقعیت و حس بدیه . تجربش رو داشتین ؟ چیکار کردین ؟
درکت میکنم برا من از بوی گل گرفته تا گوه بوهاشون یکی بود.
ببخشید بی ادبی کردم...
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ن هنوز از تو دماغم بو فاضلاب میاد هرجی میخورم بو میده همه جا بو میده همه ادما بو میدن خسته شدم.
اشتهام افتضاح شده
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.