2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 23 پست

درکت میکنم برا من از بوی گل گرفته تا گوه بوهاشون یکی بود.

ببخشید بی ادبی کردم...

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
اره والله  تو این شرایط مادرزن داداشم رابه را خونشو کرده توشیشه ازش عروسی میخواد

خدا کمک کنه تا همه هم انصاف داشته باشن و هم منطق که تو این وضعیت ، عروسی گرفتن و ... ، یعنی برابر با پایمال کردن حق مردم . گرفتن جان مردم و ‌‌‌... 

اللهم عجل لولیک الفرج 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهش میکنم ، الآن بهترین ؟

ن هنوز از تو دماغم بو فاضلاب میاد هرجی میخورم بو میده همه جا بو میده همه ادما بو میدن خسته شدم.

اشتهام افتضاح شده

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
ن هنوز از تو دماغم بو فاضلاب میاد هرجی میخورم بو میده همه جا بو میده همه ادما بو میدن خسته شدم. اشت ...

دقیقاً من توی این موقعیتم ... 

اللهم عجل لولیک الفرج 

عزیزم منم همینم.اشتهام افتضاح همه چی بوی تخم مرغ میده.پیاز حالمو بد می‌کنه اصلا یه وضعی.منم مرداد ماه گرفتم

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 
عزیزم منم همینم.اشتهام افتضاح همه چی بوی تخم مرغ میده.پیاز حالمو بد می‌کنه اصلا یه وضعی.منم مرداد ما ...

خدا کمک کنه برگردیم به وضعیت قبل از کرونا ... 

اللهم عجل لولیک الفرج