2777
2789

من از تاپیک میرم بیرون 🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️

کاش خیلیا به جای چت و فالو کردن و گشت و گذار تو نت 

کتاب خدای خودشون رو میخوندن. 

😔😔

انشالله که خدا هدایت کنه خیلی هارو 

گمراه# نشو 

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا اختلاسگرا خیلی هم اعتقاد سفت و سخت به اون دنیا دارن! ولی بازم مانعشون نشده مسئله همون وجدان ...

بله عزیزم در واقع وجدان نیست ایمان هست اعتقاد با ایمان فرق داره اعتقاد رو به زبون میاری ولی ایمان یعنی اعتقادت در قلبت رسوخ کرده و مانع زشتی ها میشه اونقدر عاشق خدا میشی که برای بهشت کار خوب نمیکنی بلکه به خاطر خدا(خلوص) اما اینی که گفتید دلیلی بر وجود نداشتن بهشت و جهنم نیست

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بله عزیزم در واقع وجدان نیست ایمان هست اعتقاد با ایمان فرق داره اعتقاد رو به زبون میاری ولی ایمان یع ...

نه دلیلی برای وجود نداشتن بهشت و جهنم نیست

صحبت سر این بود که اگه اون دنیا در کار نباشه، هیچ عامل بازدارنده ای نیست برای گناه نکردن

منم گفتم عامل بازدارنده، اون دنیا نیست، وجدان خود آدمه

کاش یکبار هم که شده قران رو بزاریم جلومون و با معنیش بخونیم و اگر معناش جایی واضح نبود تفاسیرش رو هم بخونیم اونوقته که میبینیم چقدر از گره های فکرمون باز میشه و دید قشنگ تری به دنیا پیدا میکنیم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

من فقط ميدونم خدا ما انسان هارو كه آفريده هاشيم خيلي دوست داره بخاطر ما انسانها خيلي كارا كرد شيطان كه هزاران سال عبادتشو كرد بخاطر انسان كه حاصر نشد سجده كنه ازبهشت بيرون كرد

بعدچنين خدايي آيا مياد بنده شو كه انقدم دوسش داره بندازهتو آتش جهنم؟؟

!!!!!

منظورش اين بوده كه  اون دنيا شما جاي بسيار خوبي كه يه آدم  خوب باايمان هست وميبيني باجاي پستي كه خودت هستي قياس ميكني مثلا آتش ميگيره وجودت كه اي كاش منم آدم خوبي بودم جايي كه اون هست منم بودم

وقتی اونقدر گناه کردیم که هرچیم شروع به نماز و قران و توبه و جبران کنیم بازم جبران نشه چحوری باید زش ...

ما به این دنیا برای یادگیری و رشد اومدیم و یادگیری هم بدونِ آزمون و خطا و چالش، امکان پذیر نیست. مهم این هست که ما توی اشتباه و گناه نمونیم و از اون درسهای لازم رو بگیریم و به جای سرزنشِ خودمون و درجا زدن در اون وضعیت، خودمون رو نجات بدیم و دوباره به مسیرِ درستِ زندگی برگردیم. اگر قرار بود که ما زندگیِ کامل و بدونِ عیب و نقص و عاری از هر اشتباهی داشته باشیم که فرشته بودیم نه انسانِ جایزالخطا و مختار، و همونجا در ملکوت می موندیم و دیگه نیازی به فرود اومدن روی زمین و تجربه ی زندگیِ زمینی نبود. 

ما همه، روح های شجاعی هستیم که  اومدیم اینجا خودمون رو به چالش بکشیم و با حقِ انتخاب و اختیاری که از طرفِ خدا داریم، با آزمون و خطا و در مسیرِ زندگیِ زمینی درسهایی رو یادبگیریم و روحمون رو رشد و پیشرفت بدیم و دوباره به خونه برگردیم. 

ما همه دانشجویانی در دانشگاهِ بزرگِ زمین هستیم. 

بعضی‌ها مون با نمراتِ درخشان و پایان نامه‌ای کاربردی و موفق، فارغ التحصیل میشیم. 

بعضی‌ها مون واحدهایی رو می افتیم ولی  مجداً اونها رو پاس می کنیم. 

بعضی‌ها مون با نمراتِ ناپلئونی، فقط یه مدرکِ به درد نخور و غیرِ کاربردی می گیریم چون در طی تحصیل، مدام به تفریح و خوشگذرونی و بازیگوشی مشغول بودیم و درس و دانشگاه رو جدی نگرفتیم. 

بعضی‌ها مون هم متاسفانه مشروط میشیم و عمر و هزینه ای رو که کردیم رو فنا می کنیم. 

اگه متنتو خودت دوباره مطالعه کنی جواب سوالتو خودت دادی عزیزم پس برای چی میگن مواظب رفتارتون و کارها ...

یکی از مواردی که شما نادیده میگیرید اینه 

قدرت زیاد بعضی ها ، و محدود بودن عمر انسانها ، گاها باعث میشه عدالت به طور حتم برقرار نشه 

مثلا تاریخ پر از حاکمان زورگویی بوده که  هزاران هزاران انسان بی گناه زیر این قدرت له شدن 

چندتا از این حاکمان جزای کارشون رو در این دنیا دیدن ؟

یا یک ادم پدوفیل به چندین کودک تجاوز میکنه دستگیرش میکنن و اعدامش میکنن  ، کودک قربانی میمیره ، ادم متجاوز میمیره این شد عدالت ...

خب بازمانده های اون کودک چی ؟  

عدالت در باب اونها و عذاب هایی که تا اخر عمر قراره بکشن چی ؟ 

بله کارما وجود داره حتی در قرآن اومده هرکس کار خوب و بد بکنه نتیجه اش رو میبینه ، 

ولی وجود کارما قدرتمندی قدرتمدار ، ضعیف بودن ضعفا ، مورد ظلم گرفته شده ها ، و... نقض نمی کنه ...

برای مثال بارز به تاریخ مراجعه کنید و داستانهای ملت های مختلف رو بخونید ، 

من فقط ميدونم خدا ما انسان هارو كه آفريده هاشيم خيلي دوست داره بخاطر ما انسانها خيلي كارا كرد شيطان ...

حتما توی جاده ها پُستر هایی در مورد تصادف  دیدی یا ماشینهایی رو که تصادف کردن و پلیسِ راه  اونها رو روی یه سکو در معرض دیدِ بقیه راننده ها گذاشتن تا به اونها در مورد عواقب رانندگی پر خطر هشدار بِدن، 

یا پُستر های بهداشتی رو دیدی که در مورد عدم رعایت نکات بهداشتی با تصاویری هشدار داده که اگه فلان نکته بهداشتی رو رعایت نکنیم چی میشه و اگه  عایت بکنیم چی میشه 

این درست مثل احادیث و آیه هایی هست که در مورد سختی مرگ و عواقب اون هست. 

ما آیه و احادیث زیادی هم در مورد زیبایی مرگ داریم

اره😢

عزیز دلم منظورم با شما عزیز دل تنها نبود خودمم مدتیه دور شدم از قران،😔