2777
2789
عنوان

راهنمایی

46 بازدید | 7 پست

سلام میشه راهنمایی کنین من مردادعقدکردم باپسردایی شوهرخالمک منو۳و۴سال پیش توعروسی دخترخاله دیدی و همش خانوادشومیفرستادتامن جواب مثبت بدم بش ۲ماه ب۲ماه میفرستادواسته میفرستادمادرمم خیلی دوسش داش همش میگف کاش دمادم بشه منم دیدم خانوادم همه دوسش دارنورازین منم قبول کردم بعد۳سال و اسفند سال پیش جواب مثبت دادم و مردان عقدکردم ولی از همون شبی ک نامزد کردیم و رفتن خودشون تا همین چن ثانیه پیش توخونه ما جنگ جهانیه مادرم نمیدونم چرااذیت میکنه میگه بیادواسم طلابیشتربیارن انگار داره ازعمدسنگ میندازه هی یکاری میخادبکنه ک مادعوامون بشه دعوامون ک میشه دیه مادرم مهربون میشه همش توگوشم میتونه سجادتنهاتوخونس معلوم نیس چ کارمیکنه باکیاس خوش  بحالش ی زن بوقیم مث تونصیبش شده هیچی نمیگی بش هرکاری میخادبکنه تنهاتوخونه کجامیره کامیار باکی میده و....حالامادرم گیرداده طلاهاتوبیشترکنن من نیم ست دارم حلقه و انگشترنامزدیمه ی پلاک و زنجیر ک اسم همسرمه دوتاالنگو ک همسرم گف ولی عید دوتادیه میارم واست اگه نتونستم یکی میارم فک کنم خانواده همسرمم۱دیه خریده باشن نمیدونم ولی قراربددبگیرن من واقعن خستم این حق دخالت ندارم تامیخام حرف بزنم مادرم بدترین فوشاروبهم میده و جیغ و دردمیکنه و گفته حق حرف زدن نداری بخابم همسرموببینم هفته ای۱بالحق دارم ازساعت۴تا۹شب ۹بشه ۹و ۱دقیقه بیام خونه جنگ و دعوامیشه چرادیراومدی و جریمه میشم هفته ی دیگه نمیتونم ببینم همسرموالان میگه النگوهاتومیدی بش میگی هروقت ۶تا کردی۲توهم تک پوش اضافه کردی واسم بیاربهشم میگم نمیام میگه غلط کردی مگه دست خودته توانایی ک ب دلم نباشه واست میارم نیزارم پاسداران دربزاری بیرون و ببرمت ما گفتیم بعدعیدعروسی بگیریم ولی مادرم گیرنده حرف هیچکی گوش نمیکنه خودم پدرم داییم پدربزرگم  خالم شوهرخالم پدرم گف گیرنده زندگیشودوس خراب میکنی طلاقه میوه ها مادرم گف ب جهنم ب درک من تااخرروحرفم هستم تهش طلاقه طلاق بگیره ب جهنم ب درک بزارطلاق بگیره همسرم هی میگه فاطمه اخرزندگیمون خراب میشه یکاری بکن بخدادخالتایه مادرت بی مورده من هرچ بگیرم میادتوخونه خودمون قراره بریم سرزندگبودیم ولی تامیخام حرف بزنم دادوبیداد فوشو این ی وضعی لطفا کمکم کنین چ کارکنم بخداباداد حرف زدم باقهرباگریه با شوخی با خنده با مهربونی باتهدیدولی این انگار انگار

فکر میکنم پدرت هواتوداره ازش بخواه جلو مادرت وایسه و یه تاریخی بعدعید مشخص کنه واسه ازدواج یکم بامادرت جدی برخورد کنه بزار قهر کنه حتماقرارنیست بزرگتراکار درست و انجام بدن که ‌. سعی کن سریع تر بری خونه خودت النگو اینارم نجو ب داماد فکر میکنن دنبال طلایی یاسرکیسه کردن خانوادشون یاپرتوقع اگرم بگی حرفزمادرته که بدتره میگن بزرگترس اینجوره ببین دخترسون چجور میشه.اوناکه نمیدونن خونه شما چخبره . حرفامو شاید بیحوصله زدم عزیزم قصدتوهین ندارما مهربون بخون حرفامو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم پدرت هواتوداره ازش بخواه جلو مادرت وایسه و یه تاریخی بعدعید مشخص کنه واسه ازدواج یکم باماد ...

اتفاق عزیزم مادرم باخودشدن حرف زدند بحث ایناشده همشون میدونم ایناحرف مادرم ولی من انداختم کردن خودم پدرم حرف میزنه ولی بازم شروع ب جیغ دردمیکنه و پدرم میترسم و میکشه کنار واقعن دارم احساس میکنم ک زندگیم داره نابود میشه الانم با همسرم بحثم شد 

یکی که بامامانت خیییلی خوبه بده باهاش حرف بزنه.واقعاوضعیت خیلی سخت شده

حرف هیچکسوحتی موسفیدایه فامیل و قبول نکردمیخاسم باشوهرم فرار کنم ولی دلم نمیاداذیت شن مامان بابام