سلام بچه ها.من چندماه تواقدام بودم اماحامله نشدم دکتر اول برامن آزمایش نوشت و...همه چی نرمال بود و فقط کم کاری تیروئیدداشتم ک قرص بهم دادومیخورم.بعدچندماه گفتم ب شوهرم ک اونم بره آزمایش بده.اونم آزمایش و سونو داد.واریکوسل۲طرفه داش.اما آزمایش اسپرمش خوب بود.همه چیزاش نرمال رو ب بالا بود.امروز عمل شد.میخوام بدونم ممکنه بعد عمل اسپرماش ضعیف بشن و افت کنن؟مثلا مورفولوژیش ۶۰بود فک کنم و تعدادش۲۹میلیون.وتحرکشم فک کنم بالا۵۰بود.ممکنه بعدعمل افت پیداکنه و حامله نشم؟؟؟خییییلی نگرانم.توروخداهرکی میدونه و تجربه داره بگه بهمممنون میشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم نگران نباش من همسرم مهر عمل واریکوسل ی طرفه انجام داد به فضل خداوند دی ماه باردار شدم حتی نرفت آزمایش مجدد بده همسرم در مورفولوژی و تحرک مشکل داشت
عزیزم نگران نباش من همسرم مهر عمل واریکوسل ی طرفه انجام داد به فضل خداوند دی ماه باردار شدم حتی نرفت ...
خداروشکر.خوشبحالتون.آخه دیدم توهمین نی نی سایت گفتن ک بعد عمل افتضاح شدن.انشالله شماهم نی نیتونو صحیح و سالم بغل بگیرید.توروخدابرامنم دعاکنید ک باردارشم