2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

335 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها.من چندماه تواقدام بودم اماحامله نشدم دکتر اول برامن آزمایش نوشت و...همه چی نرمال بود و فقط کم کاری تیروئیدداشتم ک قرص بهم دادومیخورم.بعدچندماه گفتم ب شوهرم ک اونم بره آزمایش بده.اونم آزمایش و سونو داد.واریکوسل۲طرفه داش.اما آزمایش اسپرمش خوب بود.همه چیزاش نرمال رو ب بالا بود.امروز عمل شد.میخوام بدونم ممکنه بعد عمل اسپرماش ضعیف بشن و افت کنن؟مثلا مورفولوژیش ۶۰بود فک کنم و تعدادش۲۹میلیون.وتحرکشم فک کنم بالا۵۰بود.ممکنه بعدعمل افت پیداکنه و حامله نشم؟؟؟خییییلی نگرانم.توروخداهرکی میدونه و تجربه داره بگه بهم‌ممنون میشم

ب همسرم گفته بودن درصد باروریت خیلی پایین اومده اما با جلوگیری طبیعی با پیشاب باردار شدم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش من همسرم مهر عمل واریکوسل ی طرفه انجام داد به فضل خداوند دی ماه باردار شدم حتی نرفت ...

خداروشکر.خوشبحالتون.آخه دیدم توهمین نی نی سایت گفتن ک بعد عمل افتضاح شدن.انشالله شماهم نی نیتونو صحیح و سالم بغل بگیرید.توروخدابرامنم دعاکنید ک باردارشم

واقعاباردارشدید؟چ جالب.خوشبحالتون.انشالله نی نیتونو سالم بغل بگیرید

ممنون گلم اما ب دلایلی مجبور شدم سقط کنم 

اصلا نگران نباشید وقتی خدا بخاد مادر بشین صدرصد میشبن هیچی نمیتونه مانع بشه فقط باید وقتش برسه، انشالله دامنتون ب زودی سبز شه عزیزم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
شانسیه من دیدم بعضیا بعد عمل نتیجه گرفتن بعضیا بدتر شدن

اره.منم ازهمین خیییلی می‌ترسم😭😭😭😭بااینکه واریکوسل دوطرفه داشت شوهرم جواب اسپرمش خوب بود.اماخب اکه عمل نمیکرد نتیجشو بعدا میدیدیم .هرچند ک چندین ماهم اقدام کردیم و نشد بازم

خداروشکر.خوشبحالتون.آخه دیدم توهمین نی نی سایت گفتن ک بعد عمل افتضاح شدن.انشالله شماهم نی نیتونو صحی ...

ان شاءالله به شادی و سلامتی باردار میشی عزیزم چشم حتما دعا میکنم منم بعد از ۴ سال باردار شدم ممنون از دعای قشنگت لطف داری .

ممنون گلم اما ب دلایلی مجبور شدم سقط کنم  اصلا نگران نباشید وقتی خدا بخاد مادر بشین صدرصد میشب ...

آخی چرااا؟انشالله ک دوباره حامله شید.برامنم دعاکنید لطفا خیلی بچه دوستداریم.شوهرم بیچاره همش نگرانه میگه اگه بچه دارنشیم چی؟من دلداریش میدم اماخب خودم از درون حالم خیلی خرابه😭😭😭