2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

334 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها.من چندماه تواقدام بودم اماحامله نشدم دکتر اول برامن آزمایش نوشت و...همه چی نرمال بود و فقط کم کاری تیروئیدداشتم ک قرص بهم دادومیخورم.بعدچندماه گفتم ب شوهرم ک اونم بره آزمایش بده.اونم آزمایش و سونو داد.واریکوسل۲طرفه داش.اما آزمایش اسپرمش خوب بود.همه چیزاش نرمال رو ب بالا بود.امروز عمل شد.میخوام بدونم ممکنه بعد عمل اسپرماش ضعیف بشن و افت کنن؟مثلا مورفولوژیش ۶۰بود فک کنم و تعدادش۲۹میلیون.وتحرکشم فک کنم بالا۵۰بود.ممکنه بعدعمل افت پیداکنه و حامله نشم؟؟؟خییییلی نگرانم.توروخداهرکی میدونه و تجربه داره بگه بهم‌ممنون میشم

ب همسرم گفته بودن درصد باروریت خیلی پایین اومده اما با جلوگیری طبیعی با پیشاب باردار شدم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش من همسرم مهر عمل واریکوسل ی طرفه انجام داد به فضل خداوند دی ماه باردار شدم حتی نرفت ...

خداروشکر.خوشبحالتون.آخه دیدم توهمین نی نی سایت گفتن ک بعد عمل افتضاح شدن.انشالله شماهم نی نیتونو صحیح و سالم بغل بگیرید.توروخدابرامنم دعاکنید ک باردارشم

واقعاباردارشدید؟چ جالب.خوشبحالتون.انشالله نی نیتونو سالم بغل بگیرید

ممنون گلم اما ب دلایلی مجبور شدم سقط کنم 

اصلا نگران نباشید وقتی خدا بخاد مادر بشین صدرصد میشبن هیچی نمیتونه مانع بشه فقط باید وقتش برسه، انشالله دامنتون ب زودی سبز شه عزیزم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
شانسیه من دیدم بعضیا بعد عمل نتیجه گرفتن بعضیا بدتر شدن

اره.منم ازهمین خیییلی می‌ترسم😭😭😭😭بااینکه واریکوسل دوطرفه داشت شوهرم جواب اسپرمش خوب بود.اماخب اکه عمل نمیکرد نتیجشو بعدا میدیدیم .هرچند ک چندین ماهم اقدام کردیم و نشد بازم

خداروشکر.خوشبحالتون.آخه دیدم توهمین نی نی سایت گفتن ک بعد عمل افتضاح شدن.انشالله شماهم نی نیتونو صحی ...

ان شاءالله به شادی و سلامتی باردار میشی عزیزم چشم حتما دعا میکنم منم بعد از ۴ سال باردار شدم ممنون از دعای قشنگت لطف داری .

ممنون گلم اما ب دلایلی مجبور شدم سقط کنم  اصلا نگران نباشید وقتی خدا بخاد مادر بشین صدرصد میشب ...

آخی چرااا؟انشالله ک دوباره حامله شید.برامنم دعاکنید لطفا خیلی بچه دوستداریم.شوهرم بیچاره همش نگرانه میگه اگه بچه دارنشیم چی؟من دلداریش میدم اماخب خودم از درون حالم خیلی خرابه😭😭😭