سلام بچه ها خوبید؟من یه یکی دوبار بهش کمک کردم تو درس ریاضی یه مدت پیگیر شدم بخاطر یه سری مسائل الان هفته پریروز امتحان ریاضی داشت اومده میگه وای امتحان دارم ریاضی هیچیم نمیدونم اومد تا شب ریاضی کار کردیم نمیخونه تا جایی که قبلا خونده بودیم خونده اونم مرور نکرده که منتظره من صفحه به صفحه براس توضیح بدمممم حوصلم نمیکشهههههه اخهههههه خودشم اصن روی کتاب و باز نکرده کههههه اعصابم خراب شد اخه درسته شاید من یه کاری داشته باشم روم نشه بگممم بیخودی ناراحتم یا حق دارم بار اولشم نیست اصلا؟؟؟؟
خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه بار که درس تموم شد بهش بگو مثلا 100تومن شد حساب کار بیاد دستش
اصن تو باغ نیست که شوهرمم که کلا پرته نمیگه بابا این شاید حوصله نداره اصن بعد از ظهری اومده میگه دم غروب کار دارم میرم بیرون منم گفتم منم ببررررر حوصلم سررفته میگه نه تو بشین با این کارکن انقدددد ناراحت شدم گریم گرف اصن کلفت و معلم سر خونه گیر اوردن انگاری
خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍