mariiiam مدیر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1133 عنوان مادر شوهرم گفت خونه م نیا | مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 26 پست مادر شوهرم برگشت به شوهرم گفت خونه ی من نیایید اعصابم خورد میشه.منم تصمیم گرفتم عیددیدنی هم نرم خونش.اون شب همه دعوت بودن فقط ما اضافه بودیم؟😔به ما گفت نیاین 1399/12/24 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mariiiam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1133 شوهرم میگه بریم حالا اون ی چیزی گفته.ولی قبلا هم بهمون بی احترامی کرده بودن.ولی باز من دعوتشون کردم گفتم قهر نباشیم اونام نیومدن گفتن اگه دوبار میگفتی میومدیم 😖
mariiiam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1133 منم وقتی عقد بودم گفت منم نرفتم تا اینکه قبل از مراسم عروسی خونه خواهر شوهرم دعوت بودیم اونم جلو همه ... خوب گفتی ولی من نمیتونم چیزی بگم گریه م میگیره
سوگند۹۵ عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 495 خوب گفتی ولی من نمیتونم چیزی بگم گریه م میگیره منم میگیره ولی خیلی خودمو قوی نشون میدم
ماهی_تنگ_طلا عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 6076 منم وقتی عقد بودم گفت منم نرفتم تا اینکه قبل از مراسم عروسی خونه خواهر شوهرم دعوت بودیم اونم جلو همه ... آفرررررین بهت شیرزنخیلی خوشم میاد از زنی که از همون اول باج به شغال نمیده
baharbaharbahar عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1972 منم وقتی عقد بودم گفت منم نرفتم تا اینکه قبل از مراسم عروسی خونه خواهر شوهرم دعوت بودیم اونم جلو همه ... ای بنازمت شیر روزگارم خیلی خوشم اومد ازت بعدش چی شد؟
ماهی_تنگ_طلا عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 6076 @ خوشگلتونم نرو خونشیه بار برای همیشه جلوی شوهرت بایست بگو یعنی چی که یه چیزی گفته؟ یعنی اگه منم این حرفو به خانوادت بگم باز همینو میگی؟هرکسی هرچی بهت احترام میذاره همونقدر هم لایق احترامه
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 خوشبحالت کاش مادرشوهرمنم میگفت نیا خونم🥴 من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
mariiiam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 1133 خوشبحالت کاش مادرشوهرمنم میگفت نیا خونم🥴 الان که دیگه نمیرم به شوهرم گفته بود بیایین خونمون چرا نمیاین ولی من دیگه نمیخام برم
چشمahoi2 عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3323 الان که دیگه نمیرم به شوهرم گفته بود بیایین خونمون چرا نمیاین ولی من دیگه نمیخام برم من جاتوبودم همینوبهانه میکردم وبراهمیشه قطع رابطه میکردم . اما همسرت وفرزندتوبفرست برن سربزنن خودت نرو. من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚