2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124726 بازدید | 28509 پست
بخدا که خودشه .گل منگول مینویسه

منم بش گفتم منو یاد کی از دوستام میندازی ، گفت بش سلام برسون😂😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهندددددم بی لول .همون بهتر ول بچرخه🤕

این دفعه رفتید کوردستان ال سی دی وکولر نیارید.یک مشت خاک بیارید بپاشیدتو شهرتون که بوی شجاعت وغیرت بگیره 👍🏻

من رفتم صبحونه بخورم .فعلا

این دفعه رفتید کوردستان ال سی دی وکولر نیارید.یک مشت خاک بیارید بپاشیدتو شهرتون که بوی شجاعت وغیرت بگیره 👍🏻
اره خب .چرامراقب نیستی

مدرسه گرفته🤕☹️

بریم منم خونه اس  دستم بسته اس

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سیلاااام عشقااا کجایین چ میکنید

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
مدرسه گرفته🤕☹️ بریم منم خونه اس  دستم بسته اس

سلام چطورمطوری

سلام چطورمطوری

سلام عشق من 😍😃 مرسی خوبم تازه رسیدم خونه