2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
آااااااای نفس کش  صدام میزدی خب ۰😂😂

تنهاایی همه رو حریف بودم😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ااا راز بقا بگیرم؟ اپاچی دیدیم خوب بود. دو تا برنامه کودک موزیکال اونم بدک نبوپ

یدونه برنامه کودک هست ک البته کودک نیست

اقای مجری تو کلاه قرمزی بود اون ساخته با یک بچه ک بی ادبه

اونقدر خندیدم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یدونه برنامه کودک هست ک البته کودک نیست اقای مجری تو کلاه قرمزی بود اون ساخته با یک بچه ک بی ادبه ...

اسمش مهمونی نگرفتم ولی دیدم زده بود دیوار کافی نتیه😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ااا راز بقا بگیرم؟ اپاچی دیدیم خوب بود. دو تا برنامه کودک موزیکال اونم بدک نبود

اره رازبقا خنده داره

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
دمت گرم  اثرات هم نشینی بامنه😂😂

بابا شوخی بردار نبود داشت شیرزادو لعنت میکرد😂😂😂😂🤣

خین جلو‌چشامو گرفت🤣

بابا شوخی بردار نبود داشت شیرزادو لعنت میکرد😂😂😂😂🤣 خین جلو‌چشامو گرفت🤣

منم حق رو ب شیرزاد میدم

اره رازبقا خنده داره

سه قسمت اومده باید بگیرم. 

ولی هیچی خاتون نمیشه. البته پایانش باز تموم شد هاا

منم حق رو ب شیرزاد میدم

برا اینکه حق داشت 🥺وااای ک دیشب جیگرم کباب شد💔

سه قسمت اومده باید بگیرم.  ولی هیچی خاتون نمیشه. البته پایانش باز تموم شد هاا

علیرضا گفت تهشو اینجوری میکنن

دو شو بسازن😐

علیرضا گفت تهشو اینجوری میکنن دو شو بسازن😐

ن دیگه تموم شد کلن🤕☹️ اخرش سرنوشت ایران رو نوشت ولی ادماش معلوم نشد 

سه قسمت اومده باید بگیرم.  ولی هیچی خاتون نمیشه. البته پایانش باز تموم شد هاا

من گیسو دوست دارم 

اونم بخاطر هومن سیدی😍🤗☺

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
امروز میرم مغازه از وای فای فامیلمون استفاده میکنم همه رو میگیرم😁😁

خب پس 😂 برو از همون سایته، با کیفیت دان کن

2790
2778
2791
2779
2792