2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125102 بازدید | 28510 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واااای ارغوان 😂😂😂😂

خدایی اسمش خوشم میاد بود😂😂😂😂😂بچه ها من برم سرکار نمیتونم اینقدربخندم و بیام اینجا😒

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خدایی اسمش خوشم میاد بود😂😂😂😂😂بچه ها من برم سرکار نمیتونم اینقدربخندم و بیام اینجا😒

الانم ک کامل حضوری شدین ☹️🥺 

عیب نداره بجات میرم کشیک میدم 😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

الانم ک کامل حضوری شدین ☹️🥺  عیب نداره بجات میرم کشیک میدم 😂😂😂

😂😂😂بی زحمت نمزرومتان

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂بی زحمت نمزرومتان

😂😂🤣 از نزدیک شنیدی حرف زدن مشهدی هاا رو‌؟ 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂🤣 از نزدیک شنیدی حرف زدن مشهدی هاا رو‌؟ 

اره عمه پدرشوهرم خیلی پیره شوهرش مشهدیه اونجان با بچه هاش میان مشهدی میحرفن

واس همین حس خوب گرفتم

اره عمه پدرشوهرم خیلی پیره شوهرش مشهدیه اونجان با بچه هاش میان مشهدی میحرفن واس همین حس خوب گرفتم

همینطوری مث اون حرف میزنن؟