2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
@__dreamer__    بهار خانوم  @__lover__   سارینا خانوم شما هم زشته دیگه سال ...

سلام روز بخیر.ممنون از لطفتون

انشالله شماهم سال نوء خوب سرشار از برکت شادی سلامتی در کنار خانواده و عزیزانتون داشته باشید🌺🌺🌹

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نفس باد صبا آفت جان خواهد شد / عید می‌آید و اجناس گران خواهد شد همسرت چند ورق لیست به تو خواهد داد ...

برای تو بهترین ها رو آرزو میکنم🌹

به هرچیزی ک از ذهنت میگذره🥲

به اون آرامشی ک مد نظرت هست🙂

برسی.واون گره های سخت بسته شده بزودی باز باشه🙏❤سال نو مبارک🌺🌷

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
هستی ک🥲برای توام پشت گفتم❤بهارو نداشتم پشت😂

فداتشم عیدت بازم مبارک باشه🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عیدتون مبارک عزیزانم 💋❤

فداای تو مهربون 

عیدت مبارک باشه عزیز دلم

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عشق های من  دورتون بگردم  دلتون پرازشادی وجیبتون پر پول تنتون سلامت 😍😍❤ دوستتون دادم ...

مرسی مرسی 

عید شمام مبارک باشه❤️❤️❤️❤️❤️

مرسی مرسی فقط واسه منه🙄😶😂😂💔

تقلب کردم 😛😃