2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
@__dreamer__    بهار خانوم  @__lover__   سارینا خانوم شما هم زشته دیگه سال ...

سلام روز بخیر.ممنون از لطفتون

انشالله شماهم سال نوء خوب سرشار از برکت شادی سلامتی در کنار خانواده و عزیزانتون داشته باشید🌺🌺🌹

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفس باد صبا آفت جان خواهد شد / عید می‌آید و اجناس گران خواهد شد همسرت چند ورق لیست به تو خواهد داد ...

برای تو بهترین ها رو آرزو میکنم🌹

به هرچیزی ک از ذهنت میگذره🥲

به اون آرامشی ک مد نظرت هست🙂

برسی.واون گره های سخت بسته شده بزودی باز باشه🙏❤سال نو مبارک🌺🌷

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
هستی ک🥲برای توام پشت گفتم❤بهارو نداشتم پشت😂

فداتشم عیدت بازم مبارک باشه🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عیدتون مبارک عزیزانم 💋❤

فداای تو مهربون 

عیدت مبارک باشه عزیز دلم

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عشق های من  دورتون بگردم  دلتون پرازشادی وجیبتون پر پول تنتون سلامت 😍😍❤ دوستتون دادم ...

مرسی مرسی 

عید شمام مبارک باشه❤️❤️❤️❤️❤️

مرسی مرسی فقط واسه منه🙄😶😂😂💔

تقلب کردم 😛😃