2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
منم ساده .توش نوشتیم عقاب  اون نوشته بهار😂😉

واسه ما توش اسم داره.ولی رینگ ساده ست🥰

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
و منی ک گم کردم و میخوام مال اونو بردارم برا خودم🤣🤣😂😂😂نمیده و دعوا و غلط کردی نمیدیو ...🤣😂😂...

واقعا گم کردی 😕

ای خندول

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه شبیه خودته😍😃😃😃 ازین عکسا نزار کشته و مرده و  خاموش و عاشق چش ابرو و‌...🤣🤣🤣😂😂😂

😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
واسه ما توش اسم داره.ولی رینگ ساده ست🥰

مگه توشون اسم میزنن ؟ 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چه شبیه خودته😍😃😃😃 ازین عکسا نزار کشته و مرده و  خاموش و عاشق چش ابرو و‌...🤣🤣🤣😂😂😂

😂😂😂یکبار لاک گذاشت گفتم نکن الان کشته میدی😂

یادمه😂😂😂🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

حکاکی میکنن 

چه عشقولانه😃😍🙄ندیدم ک 🤕🤦 از دنیا عقبم من😂

قطعا پز     بچه ها سبزی خریدم  یکی بیاد کمک

وای من دیروز از در خونه ک راه افتادبم یکم سبزی پلویی خریدم اماده

گذاشتم تو ماشین.طرفم هی میگفت بخاطر اقای دکتر خودم خوبشو میریزیم.هرچی سیر بودزد تو سبزی اومدیم خونه از بو فشار من و مامانم افتاده بود😂😂😂

گفتم این زنه از کجا میشناسدت بخاطر اقای دکتر بخاطر اقای دکتر😒😒گفت میاد از سرویس ازمایشگاه استفاده میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂

وای من دیروز از در خونه ک راه افتادبم یکم سبزی پلویی خریدم اماده گذاشتم تو ماشین.طرفم هی میگفت بخاط ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای ارغوان 😆😆

حسود خان گفت پاک کن.مگه مداد رنگیه😂😂😂 یک رنگش کن🥲😂