2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
منم ساده .توش نوشتیم عقاب  اون نوشته بهار😂😉

واسه ما توش اسم داره.ولی رینگ ساده ست🥰

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
و منی ک گم کردم و میخوام مال اونو بردارم برا خودم🤣🤣😂😂😂نمیده و دعوا و غلط کردی نمیدیو ...🤣😂😂...

واقعا گم کردی 😕

ای خندول

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه شبیه خودته😍😃😃😃 ازین عکسا نزار کشته و مرده و  خاموش و عاشق چش ابرو و‌...🤣🤣🤣😂😂😂

😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
واسه ما توش اسم داره.ولی رینگ ساده ست🥰

مگه توشون اسم میزنن ؟ 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چه شبیه خودته😍😃😃😃 ازین عکسا نزار کشته و مرده و  خاموش و عاشق چش ابرو و‌...🤣🤣🤣😂😂😂

😂😂😂یکبار لاک گذاشت گفتم نکن الان کشته میدی😂

یادمه😂😂😂🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

حکاکی میکنن 

چه عشقولانه😃😍🙄ندیدم ک 🤕🤦 از دنیا عقبم من😂

قطعا پز     بچه ها سبزی خریدم  یکی بیاد کمک

وای من دیروز از در خونه ک راه افتادبم یکم سبزی پلویی خریدم اماده

گذاشتم تو ماشین.طرفم هی میگفت بخاطر اقای دکتر خودم خوبشو میریزیم.هرچی سیر بودزد تو سبزی اومدیم خونه از بو فشار من و مامانم افتاده بود😂😂😂

گفتم این زنه از کجا میشناسدت بخاطر اقای دکتر بخاطر اقای دکتر😒😒گفت میاد از سرویس ازمایشگاه استفاده میکنه😂😂😂😂😂😂😂😂

وای من دیروز از در خونه ک راه افتادبم یکم سبزی پلویی خریدم اماده گذاشتم تو ماشین.طرفم هی میگفت بخاط ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای ارغوان 😆😆

حسود خان گفت پاک کن.مگه مداد رنگیه😂😂😂 یک رنگش کن🥲😂

2829
2828
2791
2779
2792