2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
ارغوان بهار برام ویس فرستاده بود اهنگ احساسی هم پشت زمینه اش بود🤣🤣😂😂 من اصن ارامش گرفتم بعد از و ...

بفرست ببینم😂😂😂بهارو موسیقی ارام

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

عاره میزارم برات😂😂🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

گوش کن فقط کیف کن😍😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

گوش دادم😐😶😂

دیدی چه با ارامش حرف میزنه😂😂 😍😍😍😍😬

❤❤😂😂😂تلاششو کرده

دو دقه ویس داده بود 😍😍😍😍من گفتم من همه اینا رو تو بیست ثانیه میگم وقت هم اضاف میارم😂😂😂

چن ساله ک باهاتونم عینه خونواده شدین برام 

شاید دیر ب دیر بیام اما

ب فکر ب یادتونم 

دوستون دارم 

شاید ساری بهار نبینم هیچوقت 

اما ی روز حتما میرم ارغوان میبینم😍

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
چن ساله ک باهاتونم عینه خونواده شدین برام  شاید دیر ب دیر بیام اما ب فکر ب یادتونم  دوس ...

فدات شم بخدا دل ب دل راه داره فاطمه😍😘

من ک هر کاری کردم نتونستم سایت رو بزارم کنار 😬

شاید ب خاطر آدمای توشه 😍😍😍

من شماها رو با هیچی عوض نمیکنم 

چن ساله ک باهاتونم عینه خونواده شدین برام  شاید دیر ب دیر بیام اما ب فکر ب یادتونم  دوس ...

ای خداااااا فدات بشم❤❤❤❤❤❤

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
صاحبخونه نیست حالا هی در بزنین 

سلام🙁عصرتون بخیر

شاید از قصد درو باز نمیکنه🙄 ؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز