2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کوفت مثلا رفتید فقط همونو بگه برگردین🙁😐

میگن شما ک رفتی اونجا😂😂😂😂چرا یک درصدم فکر نکردی منو میگه

گفتی با سارینایی🙁😐😂😂😂مثلا هیچ من یادت نبودم😂😂😂

باید ب روت میاوردم🤦‍♀️😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
میگن شما ک رفتی اونجا😂😂😂😂چرا یک درصدم فکر نکردی منو میگه گفتی با سارینایی🙁😐😂😂😂مثلا هیچ من ...

🤣🤣🤣😃😃😆😆😆😆😆😆 جا داره ازینجا ازش تشکر کنم🤣🤣

تو روح بعضی ها ک ضایع کردن گفتن نه اونو نمیگم ک ، اون کجاش با شخصیته😆😆🤣🤣🤣🤣😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

کوفت مثلا رفتید فقط همونو بگه برگردین🙁😐

🤣🤣😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🤣🤣🤣😃😃😆😆😆😆😆😆 جا داره ازینجا ازش تشکر کنم🤣🤣  تو روح بعضی ها ک ضایع کردن گفتن نه اون ...

😂😂😂😂اره واقعا دستش درد نکنه منو بی شخصیت دیده🙁😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂اره واقعا دستش درد نکنه منو بی شخصیت دیده🙁😐

دور از جون😂😂🤣🤣 یکی این زده ب نعل، یکی اون زده ب میخ🤣🤣😂😂

بیا پاسخگو باش فامیلتو یچیزی بگو😐😂

ارغوان بهار برام ویس فرستاده بود اهنگ احساسی هم پشت زمینه اش بود🤣🤣😂😂 من اصن ارامش گرفتم بعد از ویسش😃😂😂 

@__dreamer__ 🙁😐فامیلت گفته من بی شخصیتم سارینا با شخصیته😶مثلا اصلا از ذهنشم عبور نکردم😬نکه تو نوشتی زدی ب اسم اون بنده خدا😶😂