2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوفت مثلا رفتید فقط همونو بگه برگردین🙁😐

میگن شما ک رفتی اونجا😂😂😂😂چرا یک درصدم فکر نکردی منو میگه

گفتی با سارینایی🙁😐😂😂😂مثلا هیچ من یادت نبودم😂😂😂

باید ب روت میاوردم🤦‍♀️😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
میگن شما ک رفتی اونجا😂😂😂😂چرا یک درصدم فکر نکردی منو میگه گفتی با سارینایی🙁😐😂😂😂مثلا هیچ من ...

🤣🤣🤣😃😃😆😆😆😆😆😆 جا داره ازینجا ازش تشکر کنم🤣🤣

تو روح بعضی ها ک ضایع کردن گفتن نه اونو نمیگم ک ، اون کجاش با شخصیته😆😆🤣🤣🤣🤣😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

کوفت مثلا رفتید فقط همونو بگه برگردین🙁😐

🤣🤣😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🤣🤣🤣😃😃😆😆😆😆😆😆 جا داره ازینجا ازش تشکر کنم🤣🤣  تو روح بعضی ها ک ضایع کردن گفتن نه اون ...

😂😂😂😂اره واقعا دستش درد نکنه منو بی شخصیت دیده🙁😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂اره واقعا دستش درد نکنه منو بی شخصیت دیده🙁😐

دور از جون😂😂🤣🤣 یکی این زده ب نعل، یکی اون زده ب میخ🤣🤣😂😂

بیا پاسخگو باش فامیلتو یچیزی بگو😐😂

ارغوان بهار برام ویس فرستاده بود اهنگ احساسی هم پشت زمینه اش بود🤣🤣😂😂 من اصن ارامش گرفتم بعد از ویسش😃😂😂 

@__dreamer__ 🙁😐فامیلت گفته من بی شخصیتم سارینا با شخصیته😶مثلا اصلا از ذهنشم عبور نکردم😬نکه تو نوشتی زدی ب اسم اون بنده خدا😶😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز