2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

وااااای بخدا رفتم دنبال این عکسه بزارم برات پیدا نکردم 😂😂🤣🤣🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂

پیداش نکردم ک ، الان میزارم در جوابت وایسا🤣😂😂

چقد دلامون بهم نزدیکه❤️😍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

پیداش نکردم ک ، الان میزارم در جوابت وایسا🤣😂😂 چقد دلامون بهم نزدیکه❤️😍

🙂❤

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اده غروب گفت بردارم گفتم باشه

اِیییی

کدوم عکس؟

اینی ک الان گذاشتم واسش😂

بچه ها بریم بخوابیم دیگه☹️😥

بریم منم صبح کلاس دارم. دارم لباس تا میکنم

من نزاشتم سامیار بره. این هفته هم نمیزارم 

فقط سه جلسه اس ب ریسکش نمی ارزه

من نزاشتم سامیار بره. این هفته هم نمیزارم  فقط سه جلسه اس ب ریسکش نمی ارزه

فردا اخرین جلسه ی ارامه.ولی خودم میرم همچنان

دوشنبه هم

احتمالا ۴شنبه هم برگزاره

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز