2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

وااااای بخدا رفتم دنبال این عکسه بزارم برات پیدا نکردم 😂😂🤣🤣🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😂😂😂😂

پیداش نکردم ک ، الان میزارم در جوابت وایسا🤣😂😂

چقد دلامون بهم نزدیکه❤️😍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

پیداش نکردم ک ، الان میزارم در جوابت وایسا🤣😂😂 چقد دلامون بهم نزدیکه❤️😍

🙂❤

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اده غروب گفت بردارم گفتم باشه

اِیییی

کدوم عکس؟

اینی ک الان گذاشتم واسش😂

بچه ها بریم بخوابیم دیگه☹️😥

بریم منم صبح کلاس دارم. دارم لباس تا میکنم

من نزاشتم سامیار بره. این هفته هم نمیزارم 

فقط سه جلسه اس ب ریسکش نمی ارزه

من نزاشتم سامیار بره. این هفته هم نمیزارم  فقط سه جلسه اس ب ریسکش نمی ارزه

فردا اخرین جلسه ی ارامه.ولی خودم میرم همچنان

دوشنبه هم

احتمالا ۴شنبه هم برگزاره

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز