2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
خدابیامرز اصلا دلش باتپه نبود😢😢 اینو وقتی فهمیدم گفت بهار ببر پس بده به خانوادش 😂

😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
عقب مونده😑😑 من دیده بودم ویرایش بلده  همه چی ویرایش زد الی اون حرفو 😂😂 اخری دیدحریفم نمی ...

میگفت چی‌میگی اصن 

عیب ندارع خو 

بهار: ن پاک کن 😂🤣

؛ بلد نیستم خو 

بهار: غلط کردی همیشه بلد بودی 

:چی میشه مگه بمونه😂🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدابیامرز اصلا دلش باتپه نبود😢😢 اینو وقتی فهمیدم گفت بهار ببر پس بده به خانوادش 😂

چرا بابا هروقت میگیم تپه

میکه بیجاره تپه😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
شات از اخرین تاریخچه گوگل 🤭🤭

شات از صفحه 

از رو ارغوان تقلب کرد عکس خودم روشه ارواح عمش😂😂🤣🤣😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

میگفت چی‌میگی اصن  عیب ندارع خو  بهار: ن پاک کن 😂🤣 ؛ بلد نیستم خو  بهار: غلط کر ...

بهار طبق معمول کشیده ی اونو،بمن زد😂😂😂😂

شات از صفحه  از رو ارغوان تقلب کرد عکس خودم روشه ارواح عمش😂😂🤣🤣😆

گوگلش چی داشت

شات از صفحه  از رو ارغوان تقلب کرد عکس خودم روشه ارواح عمش😂😂🤣🤣😆

توخیلی برنامه داشتی من سرم گیج رفت

گوگلش چی داشت

یادم نیست چیز خاصی نبود 

مال بهار همیشه قشنگ بود😂

یادم نیست چیز خاصی نبود  مال بهار همیشه قشنگ بود😂

بهار دل و روده ی گوگلو کشیده بود بیرون

چرا بابا هروقت میگیم تپه میکه بیجاره تپه😀

😆😆🤣😆

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز