2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
خدابیامرز اصلا دلش باتپه نبود😢😢 اینو وقتی فهمیدم گفت بهار ببر پس بده به خانوادش 😂

😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
عقب مونده😑😑 من دیده بودم ویرایش بلده  همه چی ویرایش زد الی اون حرفو 😂😂 اخری دیدحریفم نمی ...

میگفت چی‌میگی اصن 

عیب ندارع خو 

بهار: ن پاک کن 😂🤣

؛ بلد نیستم خو 

بهار: غلط کردی همیشه بلد بودی 

:چی میشه مگه بمونه😂🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدابیامرز اصلا دلش باتپه نبود😢😢 اینو وقتی فهمیدم گفت بهار ببر پس بده به خانوادش 😂

چرا بابا هروقت میگیم تپه

میکه بیجاره تپه😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
شات از اخرین تاریخچه گوگل 🤭🤭

شات از صفحه 

از رو ارغوان تقلب کرد عکس خودم روشه ارواح عمش😂😂🤣🤣😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

میگفت چی‌میگی اصن  عیب ندارع خو  بهار: ن پاک کن 😂🤣 ؛ بلد نیستم خو  بهار: غلط کر ...

بهار طبق معمول کشیده ی اونو،بمن زد😂😂😂😂

شات از صفحه  از رو ارغوان تقلب کرد عکس خودم روشه ارواح عمش😂😂🤣🤣😆

گوگلش چی داشت

شات از صفحه  از رو ارغوان تقلب کرد عکس خودم روشه ارواح عمش😂😂🤣🤣😆

توخیلی برنامه داشتی من سرم گیج رفت

گوگلش چی داشت

یادم نیست چیز خاصی نبود 

مال بهار همیشه قشنگ بود😂

یادم نیست چیز خاصی نبود  مال بهار همیشه قشنگ بود😂

بهار دل و روده ی گوگلو کشیده بود بیرون

چرا بابا هروقت میگیم تپه میکه بیجاره تپه😀

😆😆🤣😆

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز