2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
دلش نبود بره ارغوان، از ماها میترسید نره ما بریم 🤣😂 من یه جا دیدم داری هلش میدی🤣🤣😂😂 ک برو تو م ...

بستنی باتخمه داد ارغوان گفت بگیرش دست تو باشه ندی به ساری تابیام 

به بهارم نده شکمو میخورتش😂😂

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
بره از خودش دفاع کنه همون شب کذایی😂 ک گفت هیچی نگین خودم میرم😂😶

چه شبی بود 

درست مثل امروز بارون شدید

زوزه ی گرگ 

هواگرگ میش 😂😂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بره از خودش دفاع کنه همون شب کذایی😂 ک گفت هیچی نگین خودم میرم😂😶

گفتم برو میتونی😂😂🤣شخصیتشو نشون داد🤣

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بستنی باتخمه داد ارغوان گفت بگیرش دست تو باشه ندی به ساری تابیام  به بهارم نده شکمو میخورتش😂 ...

دیدی دید دورش شلوغه عروسو داد در خونه ننه اش پیاده کنی😂

گفت نقد و چسبیدم😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دیدی دید دورش شلوغه عروسو داد در خونه ننه اش پیاده کنی😂 گفت نقد و چسبیدم😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

وااای بچه عا خیلی  خوب بود 🥺

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ساری چیشد من گفتم فلان کارو کنی منو اون ورا نمیبینی نظرشوعوض کرد؟😂😂😂😂😂

عااااهان عاااهان سر همون گل ها بود دیگه🤣🤣🤣🤣😆😆 همون اول گفتی نزاشتی ک نظرشو بگه😆🤣

عااااهان عاااهان سر همون گل ها بود دیگه🤣🤣🤣🤣😆😆 همون اول گفتی نزاشتی ک نظرشو بگه😆🤣

چی بود دقیقا یادم نیس😂😂😂😂

ک من گفتمش چی میشه یه چن تا گل ب ما هم بدی دلش بود بگه چه قابلی داره یه نگاه تو کرد ،گفتی اگ اینکارو ...

ک من گفتمش چی میشه یه چن تا گل ب ما هم بدی دلش بود بگه چه قابلی داره یه نگاه تو کرد ،گفتی اگ اینکارو ...

برو بابا😂😂😂😂😂😂این قبل اون بود.

برو بابا😂😂😂😂😂😂این قبل اون بود.

ااا چرا پس یادم نیست😶🤔

بهار زرنگ بود زوری چندتا گرفت ولی رز نبود🤪😂😂😂😂

2791
2779
2792