2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
اصلا هیچی اندازه اون اماده باشه وکشیک دادنه نچسبید  نوبتی کشیک بودیم  سه تایی مسلح اماده ...

ساعت سه اینا بود من اونموقع هم ماموریت بودم😃😂

ینی اونموقع ک گفتی یا صاحب وحشت من از خنده مردم 😂😂🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

[QUOTE=229797848]ساعت سه اینا بود من اونموقع هم ماموریت بودم😃😂 ینی اونموقع ک گفتی یا صاحب وحشت من از خنده مردم 😂 ...[/QUOTE

وااای خدا یعنی بازم میشه .

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودش با پیژامه و رکابی ابی بود😂😂😂😂میگفت شما کا ی نکنید خودم هستم تخمه هم تومشتش بود😂😂😂

عاااره عاااره میگفت بهار تروخدا تو خفه شو ، خودم زبون دارم😂😂🤣

بعدش سرشو در می اورد اروم زیر لب یه چی میگفت زودی سرشو میکرد تو🤣🤣😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

[QUOTE=229797848]ساعت سه اینا بود من اونموقع هم ماموریت بودم😃😂 ینی اونموقع ک گفتی یا صاحب وحشت من ...

گفته ک میشه😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خودش با پیژامه و رکابی ابی بود😂😂😂😂میگفت شما کا ی نکنید خودم هستم تخمه هم تومشتش بود😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

عاااره عاااره میگفت بهار تروخدا تو خفه شو ، خودم زبون دارم😂😂🤣 بعدش سرشو در می اورد اروم زیر لب ی ...

بیشعووووور🤣🤣🤣

عاااره عاااره میگفت بهار تروخدا تو خفه شو ، خودم زبون دارم😂😂🤣 بعدش سرشو در می اورد اروم زیر لب ی ...

😂😂😂😂😂تخمه هارو ریخت دستم سریع رفت ک رفت

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
    بیشعووووور🤣🤣🤣

طفلک از تو از همه بیشتر میترسید🤣🤣😂😂😂😂 

بهار مثل هوای بهاره اخه.افتابی تگرگی😂😂😂😂

بیشعور دیدین 

زااااارت دکمه لغو زد 🤣🤣🤣

تامن بجنبم حالشو بگیرم اون گرفت🥺🤣

😂😂😂😂😂تخمه هارو ریخت دستم سریع رفت ک رفت

دلش نبود بره ارغوان، از ماها میترسید نره ما بریم 🤣😂 من یه جا دیدم داری هلش میدی🤣🤣😂😂 ک برو تو میتونی 😆 نتونی میتونن هاا😂😶

دلش نبود بره ارغوان، از ماها میترسید نره ما بریم 🤣😂 من یه جا دیدم داری هلش میدی🤣🤣😂😂 ک برو تو م ...

کجا😶

دلش نبود بره ارغوان، از ماها میترسید نره ما بریم 🤣😂 من یه جا دیدم داری هلش میدی🤣🤣😂😂 ک برو تو م ...

اهان فهمیدم والا😂😂😂

کجا😶

بره از خودش دفاع کنه همون شب کذایی😂 ک گفت هیچی نگین خودم میرم😂😶

2791
2779
2792