2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
اصلا هیچی اندازه اون اماده باشه وکشیک دادنه نچسبید  نوبتی کشیک بودیم  سه تایی مسلح اماده ...

ساعت سه اینا بود من اونموقع هم ماموریت بودم😃😂

ینی اونموقع ک گفتی یا صاحب وحشت من از خنده مردم 😂😂🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

[QUOTE=229797848]ساعت سه اینا بود من اونموقع هم ماموریت بودم😃😂 ینی اونموقع ک گفتی یا صاحب وحشت من از خنده مردم 😂 ...[/QUOTE

وااای خدا یعنی بازم میشه .

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خودش با پیژامه و رکابی ابی بود😂😂😂😂میگفت شما کا ی نکنید خودم هستم تخمه هم تومشتش بود😂😂😂

عاااره عاااره میگفت بهار تروخدا تو خفه شو ، خودم زبون دارم😂😂🤣

بعدش سرشو در می اورد اروم زیر لب یه چی میگفت زودی سرشو میکرد تو🤣🤣😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

[QUOTE=229797848]ساعت سه اینا بود من اونموقع هم ماموریت بودم😃😂 ینی اونموقع ک گفتی یا صاحب وحشت من ...

گفته ک میشه😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خودش با پیژامه و رکابی ابی بود😂😂😂😂میگفت شما کا ی نکنید خودم هستم تخمه هم تومشتش بود😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

عاااره عاااره میگفت بهار تروخدا تو خفه شو ، خودم زبون دارم😂😂🤣 بعدش سرشو در می اورد اروم زیر لب ی ...

بیشعووووور🤣🤣🤣

عاااره عاااره میگفت بهار تروخدا تو خفه شو ، خودم زبون دارم😂😂🤣 بعدش سرشو در می اورد اروم زیر لب ی ...

😂😂😂😂😂تخمه هارو ریخت دستم سریع رفت ک رفت

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
    بیشعووووور🤣🤣🤣

طفلک از تو از همه بیشتر میترسید🤣🤣😂😂😂😂 

بهار مثل هوای بهاره اخه.افتابی تگرگی😂😂😂😂

بیشعور دیدین 

زااااارت دکمه لغو زد 🤣🤣🤣

تامن بجنبم حالشو بگیرم اون گرفت🥺🤣

😂😂😂😂😂تخمه هارو ریخت دستم سریع رفت ک رفت

دلش نبود بره ارغوان، از ماها میترسید نره ما بریم 🤣😂 من یه جا دیدم داری هلش میدی🤣🤣😂😂 ک برو تو میتونی 😆 نتونی میتونن هاا😂😶

دلش نبود بره ارغوان، از ماها میترسید نره ما بریم 🤣😂 من یه جا دیدم داری هلش میدی🤣🤣😂😂 ک برو تو م ...

کجا😶

دلش نبود بره ارغوان، از ماها میترسید نره ما بریم 🤣😂 من یه جا دیدم داری هلش میدی🤣🤣😂😂 ک برو تو م ...

اهان فهمیدم والا😂😂😂

کجا😶

بره از خودش دفاع کنه همون شب کذایی😂 ک گفت هیچی نگین خودم میرم😂😶

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز