2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
مریم اونجا ک راجب فحش بود من تو کل عمرم یکبار پرخاش تند کردم،اونقد ببین چقد رومخم بود ک... اونم رف ...

نیکی دلم تنگش شده🥺🥀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خخخخخ تصورش هم بامزه اس😂😂🤣 فککن علیرضا تو رو میکشیده بیا بریم بابا😂😂😂🤣🤣🤣

تو ماشین بودم .اونقدر حرصم سر بود ک راه مارو بست عوضی

اونجا ک لایک کردم بخون

نیکی🥺

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو ماشین بودم .اونقدر حرصم سر بود ک راه مارو بست عوضی اونجا ک لایک کردم بخون نیکی🥺

هوووووووم خوندم ارغوانی🥺🥀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خب بابا ، کم پشتش درآ😐😐😐 الان میگه دوسش دارم خو با یه صدای نازک و پرعشوه🤭😍😍

اینجا رو🤣🤣😂😂😂🥺

برو۶۷۱ از اول اقا هم اونجا بوده،بااقای شوفاژ

لایکش کنیم😃😍؟

کردم چندتا

منم میکنم پس😂 بیاد اونم بخونه بخنده😂

منم میکنم پس😂 بیاد اونم بخونه بخنده😂

منو تو چقد زشت زشت بهم عشق در کردیم😍😍🥰🥰🥰😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ببخشید بابت سوءتفاهمی که پیش اومد فکر کنم شما و سایر دوستان همگی برای من عزیز هستین، بالاخره چند ما ...

چه قشنگ گفتین

چشم حسودا کور شد😂😂😂😂😂😂😂

سلام ازهمینجا ب شما،هرکجا که هستین🌷🌹

منو تو چقد زشت زشت بهم عشق در کردیم😍😍🥰🥰🥰😀😀😀

هوووووم من ک همش نیشم بازه میخونم😂بهار میخواست مدیر مدرسه بشه😂😂

چه قشنگ گفتین چشم حسودا کور شد😂😂😂😂😂😂😂 سلام ازهمینجا ب شما،هرکجا که هستین🌷🌹

آقا بزور گفتش 😂😂🤣 تاپیک واسه ارغونه🙄😂🤣گل رزها ک برا ارغوانه😂🤣 

آقا بزور گفتش 😂😂🤣 تاپیک واسه ارغونه🙄😂🤣گل رزها ک برا ارغوانه😂🤣 

کجا بزور گفت

از بس شماها دوره کردین بیچاره رو

هنوزم حسودی میکنید🤪😂😂😂😂😂بخودتون بیایید شما مادر ۲تابچه این