2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
مریم اونجا ک راجب فحش بود من تو کل عمرم یکبار پرخاش تند کردم،اونقد ببین چقد رومخم بود ک... اونم رف ...

نیکی دلم تنگش شده🥺🥀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خخخخخ تصورش هم بامزه اس😂😂🤣 فککن علیرضا تو رو میکشیده بیا بریم بابا😂😂😂🤣🤣🤣

تو ماشین بودم .اونقدر حرصم سر بود ک راه مارو بست عوضی

اونجا ک لایک کردم بخون

نیکی🥺

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ماشین بودم .اونقدر حرصم سر بود ک راه مارو بست عوضی اونجا ک لایک کردم بخون نیکی🥺

هوووووووم خوندم ارغوانی🥺🥀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خب بابا ، کم پشتش درآ😐😐😐 الان میگه دوسش دارم خو با یه صدای نازک و پرعشوه🤭😍😍

اینجا رو🤣🤣😂😂😂🥺

برو۶۷۱ از اول اقا هم اونجا بوده،بااقای شوفاژ

لایکش کنیم😃😍؟

کردم چندتا

منم میکنم پس😂 بیاد اونم بخونه بخنده😂

منم میکنم پس😂 بیاد اونم بخونه بخنده😂

منو تو چقد زشت زشت بهم عشق در کردیم😍😍🥰🥰🥰😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ببخشید بابت سوءتفاهمی که پیش اومد فکر کنم شما و سایر دوستان همگی برای من عزیز هستین، بالاخره چند ما ...

چه قشنگ گفتین

چشم حسودا کور شد😂😂😂😂😂😂😂

سلام ازهمینجا ب شما،هرکجا که هستین🌷🌹

منو تو چقد زشت زشت بهم عشق در کردیم😍😍🥰🥰🥰😀😀😀

هوووووم من ک همش نیشم بازه میخونم😂بهار میخواست مدیر مدرسه بشه😂😂

چه قشنگ گفتین چشم حسودا کور شد😂😂😂😂😂😂😂 سلام ازهمینجا ب شما،هرکجا که هستین🌷🌹

آقا بزور گفتش 😂😂🤣 تاپیک واسه ارغونه🙄😂🤣گل رزها ک برا ارغوانه😂🤣 

آقا بزور گفتش 😂😂🤣 تاپیک واسه ارغونه🙄😂🤣گل رزها ک برا ارغوانه😂🤣 

کجا بزور گفت

از بس شماها دوره کردین بیچاره رو

هنوزم حسودی میکنید🤪😂😂😂😂😂بخودتون بیایید شما مادر ۲تابچه این