2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124992 بازدید | 28510 پست

سلام گلنوش جان خوبی گلم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چت شده😂😂😂😂

همینجوری خوشحالم 😂😂😂😂😂😉

همینجوری خوشحالم 😂😂😂😂😂😉

😂😂😂😂😂ان شالله همیشه خوشحال باشی ک 😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂😂😂ان شالله همیشه خوشحال باشی ک 😂😂

چی شده دخترخوب چرا دست از سر بچه ها برنمیداری

من چیکار شما دارم من اصن شماها رو نمیشناختم یه روز بهار اومد پی ویم گفت چرا میای تاپیک ما گفتم تو بروز شده هاس منم میام میخونم گفت نه میای محمد عرفان رو چک میکنی چه نسبتی باهاش داری😂🤞 اونجا فهمیدم خودشم تو کف محمده ..من رابطه م تازه داشت با محمد خوب میشد که به لطف بهار خانوم عاشق گند زده شد توش😊 

محمد ارزونی خودتون اگه خوب بود خودم نگهش میداشتم😊 در ضمن کاربری بهار رو هم نی نی یار ترکوند و گفت ای پیش رو بسته هربار بیاد سایت میترکه..تاپیک آخر منو هم بخون😆

نیمه تعطیل🇲🇰
بیاتاپیک بارکد اومده  من باید برم

کجا میری😕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز