2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 126228 بازدید | 28510 پست
خدا روشکر 😂😂😂

عاره واقعا😂😂😂😂 هر کی میاد بینمون ، گیج میخوره میخوره ب در و دیوار و میره😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بازم فقط خودمون میفهمیم چی میگیم، مهم نیس، ندیدی اون دختره الناز میگفت ثقفی کیه😂 رفت ک رفت نفهمید م ...

😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بازم فقط خودمون میفهمیم چی میگیم، مهم نیس، ندیدی اون دختره الناز میگفت ثقفی کیه😂 رفت ک رفت نفهمید م ...

ثقفی طفلک😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂😂

امروز یهو مچشو گرفتم داشت خداحافظی میکرد😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

اول صبی اونجا چه کار میکردی تو 😂

چه ارادتی داری ب ثقفی😂😂😂

از سری سوالای نیکی 😂😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چرا مچشو

😀😀😀مگه قایمکی خدافظی میکرد😀😀😀من ندیدمش دیروز فکر کنم دلش تنگ شده😂😂😂😂😂

اول صبی اونجا چه کار میکردی تو 😂 چه ارادتی داری ب ثقفی😂😂😂 از سوالای نیکی 😂😐

حیف من سوال ندارم وگرنه ک مغزش چرخ بود😂😂😂

اول صبی اونجا چه کار میکردی تو 😂 چه ارادتی داری ب ثقفی😂😂😂 از سری سوالای نیکی 😂😐

خا من ۷نیم بیدارم میام تاپیک .

پس چی اقامونه ها 😁😁😁

رفتم تاپیکش چک کردم دیدم یواشکی داره بار بندیل سفر میبنده

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
خا من ۷نیم بیدارم میام تاپیک . پس چی اقامونه ها 😁😁😁 رفتم تاپیکش چک کردم دیدم یواشکی داره بار بن ...

😂😂😂😂تصور کردم خیلی خوب بود😂😂😂

خا من ۷نیم بیدارم میام تاپیک . پس چی اقامونه ها 😁😁😁 رفتم تاپیکش چک کردم دیدم یواشکی داره بار بن ...

😂😂😂

ولی ب قول ساری افرین ب حوصله ش.همه سوالا کامل جواب داده میشه

عین مادربزرگا رفته گفته هوی کجا😂😂😂

گفته کجا کجا، بیا ببینم 😂😂😂 

تو روحتون pvجواب بدم یاتاپیکو😂😂😂

ما ک خواب بودیم.یکم تنقلات بدیم ببره😂😂😂😂

گفتم سینا کوجا میری زود بیای ها

گفت باشه 😂😂😂😂