2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124992 بازدید | 28510 پست
ههههه 

کوفت😕😕😕 مث ادم بخند خو😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

کوفت😕😕😕 مث ادم بخند خو😐

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عین بچه دو ساله ها میمونی    

😐😐😐بهار

۱ساله و ۸ماهه ازشمال

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😐😐😐بهار ۱ساله و ۸ماهه ازشمال

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😀😀😀😂😂 داشتم تاپیکت رو میخوندم چجوری این تبلیغات مزخرف رو غیر فعال کردی🤕

من بلدم 

ولی ساری تبلیغاتو که حذف کنی سایت دلگیر میشه

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
من بلدم  ولی ساری تبلیغاتو که حذف کنی سایت دلگیر میشه

ااا پس ولش ، کم جو تاپیکمون دلگیره 😕😕😕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ااا پس ولش ، کم جو تاپیکمون دلگیره 😕😕😕

همون بگو ☹☹😕

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

به نظرتون کدومش نیکیه😂😂😂😂

@notoriosbig    ببخشید من یک سوال از شما دارم؟

من ب شما درخواستی دادم ؟

اصلا من موافق حضور شما تو این تاپیک بودم؟.

خلگوشی مرگوشی اون کیه ک میگه من ازتون اسکرین دارم

چه اسکرینی داره؟ مگه ما هر صحبتی داشتیم تو همین تاپیک نبوده

من چه چیز خصوصی داشتم باشما ک این خانم ب ظاهر محترم دهن مبارکشو باز کرده ک میگه من ازتون اسکرین دارم.

منتظر جوابتونم لطفا حالا ک رفتین بازمانده هاتو نو روشن کنید

ما اونقدر از احساس تو زندگیمون سر شار هستیم ک نیاز ب درخواست دادن ب مرد غریبه نداشته باشیم.اگه چیزی رو ندیدن صفحه بدم برن بخونن ک من بارها گفتم خواستی تو تاپیک باشی هرچی بودهمینجا باشه نه درخواست دوستی....

واقعا حیف

من برای پست اون خانم گزارش زدم.ولی لطفا مارو با بچه مچه ها درننداز

حالا ک بهش گفتی درخواست داشتی دقیق میگفتی بهش ک از طرف کی بوده.

واقعا حیف

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

لطفا برای شعور خودتون ارزش قائل نیستید ب شعور بقیه بخاطر لحطات خوشی ک کنارشون داشتید احترام بزارید

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز