2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124992 بازدید | 28510 پست
من عشقم برات همش دعا میکنم  تموم میشه اینم تموم میشه

آمین جانا.....

ممنونتم ممنون مهربونیتم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم وزن اضافه کرده عین من سنگین شده😂

Pv

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نه چه زحمتی یه توکه پا از تهران میام یزد راهی نیستخ😁😁😁

آذین شمالم بیا😂😂

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

چقدم بروز میشیم اوووف😌

امد نرمان نرمان امد    

به سلامتی😄

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
درگوشی    

گفتم نیومده که 😂😂😂😂

حالا بعدا میپرسم ازتون دوستان فعلا روزتون خوش🌹

به سلامت

لطف میکنین ایشالا جبران کنیم 😂

خواهش میکنم این حرفها چیه 

برای لطفش من کاری نمیکنم 

الکییییییییییییییییییی  

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز