2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124993 بازدید | 28510 پست
نه بگو مهمه

🧡💝

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
مهم نی ک😌

خا  ، ک  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عشمی تو اخه  عوضی کجایی هستی بیا بریم بیرون باهم

🙁اخ من میتونم برم بیرون🤦‍♀️این یاروصب تا غروب والا توکوچمو ول😐

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
آذین جان  وبینار اب چی کردی هنوزم هست  به گمونم آقا عرفان سوال داشتن ازتون

نه هست یه دونه چهارشنبه داریم براتوم میزارم الان ساعتشو

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
یکی فقط لایک میکنه  سلام اقا محمد عرفان

خابیا لایکت کردم😂

نه هست یه دونه چهارشنبه داریم براتوم میزارم الان ساعتشو

خیلی ممنون آذین جان

@notoriosbig  

آذین جان گفتن یه جلسش ۴شنبه است 

سوالاتون رو یادداشت کنید تافراموش نشه

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
🙁اخ من میتونم برم بیرون🤦‍♀️این یاروصب تا غروب والا توکوچمو ول😐

غلط کرده بیا بیرون یه دماری ازش در بیارم 

پس منو ندیده هنوز 

غلط کرده بیا بیرون یه دماری ازش در بیارم  پس منو ندیده هنوز

😌ای جانا...دعااین ۱۹روز تموم بشه بهارتون آزاد بشه

خیلی ممنون آذین جان @notoriosbig     آذین جان گفتن یه جلسش ۴شنبه است  سوالاتون ر ...

عزیزمی 

پس خودش کجاست فقط لایک کرده احساس کردم یه پیام هم دیدم 

عزیزمی  پس خودش کجاست فقط لایک کرده احساس کردم یه پیام هم دیدم

نمیدونم تگش کردم بیاد

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز