2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124993 بازدید | 28510 پست
     برای وقت هایی که شاخ شد  فکرکرد ازمن خوشگلتره    

😂😂 اره بگو خفه بابا الاغ 😂 گفت چی  بگو هیچی اینو میگم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😂😂 اره بگو خفه بابا الاغ 😂 گفت چی  بگو هیچی اینو میگم

بی ادب 🙄🙄😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@64azin سلاااام دلبرخااانوم بیابالا😃😃😃

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
بی ادب 🙄🙄😂😂😂😂

خفّهه

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه های بالا بچکید پائین🙄

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام عشقم  اومدم

سلام آذین جون 

چه جذاب شدی امروز😁🥰🥰

@64azin   سلاااام دلبرخااانوم بیابالا😃😃😃

اومدم دیدم صفحاتون خیلی جلو هست منم تنبل حوصله ام نکشید رفتم تاپیک گردی 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
سلام عشقم  اومدم

خوبی عزیزدل من😌

حال دلت چطوره بانو😃

نیسی کم پیدایی

یاما سعادت پیدانمیکنیم شمارو ببینیم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
اومدم دیدم صفحاتون خیلی جلو هست منم تنبل حوصله ام نکشید رفتم تاپیک گردی 

😐عارع ماشالله....

منم امروز خوندم واس اولین بار ک البته نمیخوندم بهتربود😌

آذین جان 

وبینار اب چی کردی هنوزم هست 

به گمونم آقا عرفان سوال داشتن ازتون

خوبی عزیزدل من😌 حال دلت چطوره بانو😃 نیسی کم پیدایی یاما سعادت پیدانمیکنیم شمارو ببینیم

هستم شما سعادت ندارید 🤣🤣🤣🤣😁😁 عشقم همین پایینم دستتو بزار رو قلبت من هستم 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
سلام بهار جونم فدات  خوب دیگه جذاب بودم

صدالبته گلم بر منکرش لعنت.🥰

از پروفایل هات خوشم میاد انگیزشی هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز