2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
😂😂😂😂فداش بشم  اتفاقا نزدیک خونمون ی کافه سرا هست جووون پایه اس  پ اونجا هم میبرمش😂 ...

اره😂😂😂اونماه با مادرپدر علیرضا رفته بود داخل شهر

گفتن چی میخوای بخریم بخوری

گفته همینجاها ی کافه هست با داییم میریم بریم کیک وقهوه😀😀😀😀مادرشوهرم مرده بود از خنده

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من فک کنم اولین کاربریم واسه 97 بود اوایل خیلی بحث میکردم هی میترکیدم 😃 یه بارم یه خانوم گفت فلان آ ...

چون اسمش مامان آرامه

بااون کاربری خیلی بیشتر ازین بهم ارادت دارن🙂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب همکی تون😍😍😍 مریم عزیزم بهاررجونم نیکی دلبندم🤩🤩😘 و باقی اشنایان و وابستگان🌹🌹🌹🌹🌹

سببی نصبی 

همکاران اشنایان 

فامیل های راه دور😂😂😂😂😂😂

توروحت مگه اگهی ترحیم میگی🤣🤣🤣🤣

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ارغوان جونم تموم شد عوارض واکسنت؟؟؟🙂😀

آخه چقدرتومهربونی ساری 😊😊🥰🥰🥰😘😘😘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اره همون دیروز🤩😀🌹

خداروشکر🤲😇😇

سلام خدمت همگی  بهار خانوم  ارغوان خانوم  سارینا خانوم  نیکی خانوم  جن ...

سلام از ماست 

روز شماهم بخیر 

قایمکی خوب اومدی😉

یه کاربری چندوقت پیش اومده بود میگفت چندوقت شماهارو خاموش دنبال میکردم🙄🙄

سلام خانوم ‌ خوبی  نت گوشی ضرر نداشته باشه ی وقت😀

سلام مزاح کردم  من رو بازی میکنم قایمکی خوشم نمیاد  لطف دارید ما همسایه ایم همین بغل&nbs ...

قدمت رو چشم هام عزیزم 

خوشحال میشم میبینمت🥰🥰🥰

سببی نصبی  همکاران اشنایان  فامیل های راه دور😂😂😂😂😂😂 توروحت مگه اگهی ترحیم میگی🤣 ...

🙄😀😀😀😀

گفتم کسی از قلم نیفته.

بابا جدید هرکی میاد نگه ندارید قدمشون سرچشم.ولی هرکسی اخلاقش با ما نمیخونه

ببا آرامو ببر کیک نوشابه ندی😪😀😀😀الان میگم بهش بستنی ندید یکروز درمیون بسشه. قایمکی میدن هروز به ...

فداش بشم من 

عشقه مثل مامانش