2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
😂😂😂😂فداش بشم  اتفاقا نزدیک خونمون ی کافه سرا هست جووون پایه اس  پ اونجا هم میبرمش😂 ...

اره😂😂😂اونماه با مادرپدر علیرضا رفته بود داخل شهر

گفتن چی میخوای بخریم بخوری

گفته همینجاها ی کافه هست با داییم میریم بریم کیک وقهوه😀😀😀😀مادرشوهرم مرده بود از خنده

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من فک کنم اولین کاربریم واسه 97 بود اوایل خیلی بحث میکردم هی میترکیدم 😃 یه بارم یه خانوم گفت فلان آ ...

چون اسمش مامان آرامه

بااون کاربری خیلی بیشتر ازین بهم ارادت دارن🙂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام ب همکی تون😍😍😍 مریم عزیزم بهاررجونم نیکی دلبندم🤩🤩😘 و باقی اشنایان و وابستگان🌹🌹🌹🌹🌹

سببی نصبی 

همکاران اشنایان 

فامیل های راه دور😂😂😂😂😂😂

توروحت مگه اگهی ترحیم میگی🤣🤣🤣🤣

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ارغوان جونم تموم شد عوارض واکسنت؟؟؟🙂😀

آخه چقدرتومهربونی ساری 😊😊🥰🥰🥰😘😘😘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اره همون دیروز🤩😀🌹

خداروشکر🤲😇😇

سلام خدمت همگی  بهار خانوم  ارغوان خانوم  سارینا خانوم  نیکی خانوم  جن ...

سلام از ماست 

روز شماهم بخیر 

قایمکی خوب اومدی😉

یه کاربری چندوقت پیش اومده بود میگفت چندوقت شماهارو خاموش دنبال میکردم🙄🙄

سلام خانوم ‌ خوبی  نت گوشی ضرر نداشته باشه ی وقت😀

سلام مزاح کردم  من رو بازی میکنم قایمکی خوشم نمیاد  لطف دارید ما همسایه ایم همین بغل&nbs ...

قدمت رو چشم هام عزیزم 

خوشحال میشم میبینمت🥰🥰🥰

سببی نصبی  همکاران اشنایان  فامیل های راه دور😂😂😂😂😂😂 توروحت مگه اگهی ترحیم میگی🤣 ...

🙄😀😀😀😀

گفتم کسی از قلم نیفته.

بابا جدید هرکی میاد نگه ندارید قدمشون سرچشم.ولی هرکسی اخلاقش با ما نمیخونه

ببا آرامو ببر کیک نوشابه ندی😪😀😀😀الان میگم بهش بستنی ندید یکروز درمیون بسشه. قایمکی میدن هروز به ...

فداش بشم من 

عشقه مثل مامانش