2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست
مخلوطمونو اینقدر باید هم بزنیم که بافت‌ش کامل نرم و لطیف بشه و بوی تخم مرغ از بین بره وقتی هم میزنیم ...

چقدر پیچیده اس  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

انگشت سبابه و شصتتونو بزارین وسط قیف البته یکم بالاتر و نگهش دارین و 1 تا 2 دور بپیچونین بعد ته قیف که اضافیه رو دور شصتتون بپیچین و بقیه انگشتاتونو سفت بزارین روش و سفت  نگه دارین اگه راحت نیسین میتونیم دستتونو تنظیم کنین بالا تر یا پایین تر ببرین دستتونو همین مراحل‌و انجام بدین قیفو آروم فشار بدین که خمیرتون بیاد بیرون و شکوفه بزنید  وقتی اینکارو میکنید قیف باید یکم از قالب فاصله داشته باشه کل خمیرتونو که شکوفه زدین دستتونو خیس کنین و بزنین نوک شکوفه ها که تیز شده یکم به سمت پایین فشار بدین چون اگه این کارو نکنین توی فر که میزارین میسوزه حالا یکم روشون آب اسپری کنین و بزارین داخل فر 5 دقیقه بزارین روی 260 درجه بپزه که پف کنه توی زمان پخت در فرو اصلا باز نکنین بعد دما رو کم کنین و بزارین روی 175 درجه و یه 25 دقیقه دیگه بزارین بپزه بعد در بیارین و بزارین خنک شه این از نونش😄

❤️#

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله

ممنون لطف کردید

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
انگشت سبابه و شصتتونو بزارین وسط قیف البته یکم بالاتر و نگهش دارین و 1 تا 2 دور بپیچونین بعد ته قیف ...

😀دیگه ادامه اش رو نمیخوام 🤪

بسه

خب زمان بره پختش 😅

میخوام ی سینی درست کنم عین آدم میرم  خو  از  قنادی میگیرم ن اینکه گند بزنم مثل اون سری🤭

خب حالا واسه خامه ی داخلش

خامه 284 میلی لیتر 35 درصد 

25 گرم پودر شکر 

1/4 قاشق چای خوری وانیل 

1 قاشق غذا خوری گلاب 

همه اینا رو با هم مخلوط میکنین و اینقدررررر هم میزنین که نرم بشه کامل بعد به همون صورت که خمیرمونو ریختیم توی قیف خامه رو هم همینطور میریزن داخلش ته نون هایی که پختین رو سوراخ میکنین و سر ماسورتونو عوض میکنین با سر مخصوصی که واسه تزریق خامس جا به جا میکنین این یکی سرش باریک تره خب چون طبیعتا سوراخی که ته نون درست میشه کوچیکه  و خامتونو تزریق میکنین داخلش دیگه کارتون تموم شده اینجا فقط واسه اینکه طعمش بهتر بشه و مزه ی خامه به خورد نونشم بره 24 ساعت بزارین توی یخچال فقط اگه میشه توی ظرفی چیزی بزارین که خیس نشه 

تمام 🌹

❤️#
خب من الان از 0 تا 100شو دقیق ریز به ریز واستون گفتم 😃

خخخ

ممنون شما لطف کردید 

سرم گیج رفت تا نوشتمش 😃

ترسید ک کم و زیاد کرده باشی واقعا🙄😶

اینهمه نوشتی اخرشم گفت میرم میخرم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤