2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست
مثل منه پس 😂

نخیر  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

داره گولت میزنه دستور و بگیره😀خام نشین الان منو آی فحش میدن😀

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
خا الان میگم دستورو بده😀😀😀دعوام نکنی

نوموخوام👅👅👅

نه نمیخواد بزاره  خندیدی😀😀😀

👅👅

شما رو دعوا میکنن به منم چشم غره  میرن 😃

اشکال نداره خواستی دستورو بده ولی کامل نده یسری جاهاشو حذف کن یا مثلا زیاد و کم کن🤭🙊

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نخیر    

خب نیکی خانوم اول بریم سراغ درست کردن نونش

125 میلی لیتر آب سرد

30 گرم کره 

یه نیشگون نمک 

85 گرم آرد شیرینی 

10 گرم نشاسته ذرت

یه قاشق چایی خوری شکر 

1/4 قاشق چای خوری وانیل 

1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر

3 تا تخم مرغ هر کدوم 60 گرم با پوست تقریبا کلا باید روی هم 180 گرم باشه حالا هر تخم مرغی باشه 

نمک، شکر، آب و کره رو میریزم توی قابلمه و میزاریم روی حرارت که به جوش بیاد وقتی آب جوش اومد آرد و نشاسته ذرت رو هم با هم دیگه اضافه میکنیم قابلمه رو از روی حرارت برمی‌داریم و کل مواد‌و با هم مخلوط میکنیم بعد حرارت‌و کم تر میکنیم و خمیر به دست اومدمونو 1 تا 2 دقیقه هم میزنیم خمیر نون خامه ای دو مرحله پخت داره بعد از یکی دو دقیقه هم زدن از روی حرارت بر میداریم که خشک نشه و ته نگیره خب حالا چجور میتونیم بفهمیم خمیرمون امادس وقتی با قاشق چوبی خمیرمونو جا به جا میکنیم باید راحت از ته قابلمه جدا بشه چرا اینکارو میکنیم به خاطر اینکه رطوبت اضافی داخل خمیر رو ازش بگیریم که تا زمانی که میخوایم بهش تخم مرغ اضافه کنیم خمیر آب اضافی نداشته باشه چون نون خامه ایمون نرم میشه خمیرو میریزم داخل یه کاسه و میزاریم که خنک بسه وفتی بهش دست می‌زنید باید ولرم رو به خنکی باشه وانیلمونو اضافه میکنیم که بوی تخم مرغو بگیره و بکینگ پودرمونو اضافه میکنیم تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به مواد البته به صورت تک تک اولین تخم مرغو با مواد یکم مخلوط میکنیم وقتی کامل جذبش شد تخم مرغ بعدی رو اصافه میکنیم و با هم زن همش میزنیم وقتی تخم مرغ ها رو به خمیرمون اضافه میکنیم خمیر تیکه تیکه میشه نگران نباشین باید اینطوری باشه 

❤️#

مخلوطمونو اینقدر باید هم بزنیم که بافت‌ش کامل نرم و لطیف بشه و بوی تخم مرغ از بین بره وقتی هم میزنیم دور ظرف‌ هم باید تمیز کنید و به خمیر اصلی اضافه کنید اینکارو میکنیم چون اگه اطراف ظرف خمیر به هم نخورده و مخلوط با تخم مرغ بمونه بوی تخم مرغ توی نون خامه ای میمونه وفتی اینکارو بکنید خمیرتون صاف و یکدست تر هم میشه خمیری که سفته و انعطاف نداره به درد نون خامه ای نمیخوره و اگه مقدار تخم مرغتون از اون حدی که گفتم کمتر باشه این مشکل پیش میاد حالا از کجا معلوم میشه خمیر املدس و نیاز به تخم مرغ اضافی نداره وقتی یه مقدار از خمیرو با لیسک بر میداریم لیسک اسم یه نوع قاشقه که توی قنادی به کار میره میگیرمش بالای ظرفمون و میزاریم خمیر ازش جدا بسه و بریزه داخل ظرف از 1 تا 7 می‌شماریم و اینکارو انجام میدیم و در نهایت خمیری که بین لیسک و ظرف آویزونه هم به شکل عدد 7 در میاد خب الان خمیرو توی قیف میریزیم و به اصطلاح شکوفه می‌زنیم وقتی خمیرو با قیف خالی میکنیم روی سینی بهش میگیم شکوفه زدن فرو روشن میکنیم به مدت ده دقیقه که داغ بشه قالبمون رو با روغن یا کره تهشو چرب میکنیم که وقتی کاغذ روغنی رو میخواین توی قالب بزارین و شکوفه بزنین تکون نخوره خمیرو میریزیم توی یه قیف پارچه ای بهتره که داخل یه قیف پلاستیکی هم قرار بدین سره ی  ماسوره رو داخل قیف میزاریم  میتونم از ماسوره ی ساده یا مثلثی استفاده کنیم اگه ساده استغاوه کنین نون خامه ای شکل ساده میگیره مثلثی استفاده کنین یه شکل موجی با خودش میگیره ماسوره رو که گذاشتین سر قیفو میبندین لبه های هر دو تا قیفو تا بزنین و دستتونو ببرین زیرش و دهنه قیفو نگه دارین بعد خمیرتونو بریزین داخلش اول قیف پلاستیکی که تا زدا بودین رو بر میگردونین و اضافه خمیری که بالای قیف مونده رو با دست هول میدین به سر قیف بعد قیف پارچه ای رو هم به هم شکل بیارین بالا

❤️#
مخلوطمونو اینقدر باید هم بزنیم که بافت‌ش کامل نرم و لطیف بشه و بوی تخم مرغ از بین بره وقتی هم میزنیم ...

ممنون لطف کردید 

بدون سانسور بود دیگه  

مخلوطمونو اینقدر باید هم بزنیم که بافت‌ش کامل نرم و لطیف بشه و بوی تخم مرغ از بین بره وقتی هم میزنیم ...

دمای فر ؟