2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
ارغوان جونم جات خیلی خالی بود ک 😀😀😀❤️❤️❤️😍😍😍💋💋💋💋💋

جای تو هم خالی بود تو خصوصیم😍😍😘😘😘😘سنجاق سینم شدی😍😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وباز هم......😂😂😂وقتی این تاپیک رومیبینم فکر میکنم آدم خوبیم اسنم ی ثوابه ک بهش رسیدم😉😉

بگم ماشاالله تاباز نیومدن بگن ماشاالله😐

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
نیکی یاد کلمه حاضر افتادم یادته‌ یکیتون اشتباه نوشته بود حاظر منم گفتم حاضر درسته اختا سریع واسه ...

ارغوان شمایی؟شمام عوض شد کاربریت

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نیکی یاد کلمه حاضر افتادم یادته‌ یکیتون اشتباه نوشته بود حاظر منم گفتم حاضر درسته اختا سریع واسه ...

😂 اره تو که خوبی 

زنیکه گوساله معلم آراد یه بار من تو گروهشون نوشتم آراد حاظر😂 نفهم سریع جلو همه مادر ها گفت مامان آراد حاضر نه حاظر😂

دلم میخواست بلاکش کنم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
جای تو هم خالی بود تو خصوصیم😍😍😘😘😘😘سنجاق سینم شدی😍😍

منو این همه خوشبختی محاله 🤭🤭🤗🤗🤗

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ارغوان یادمه بلد بود بورس رو حس خوب بهش داشتم ارغوان نه باباارغوان

نه من اون نبودم عزیزم.

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂 اره تو که خوبی  زنیکه گوساله معلم آراد یه بار من تو گروهشون نوشتم آراد حاظر😂 نفهم سریع جلو ...

😂😂😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اِواااااا قلبم 😀😀😀😀 تا حالا هیشکی اینطوری برام ابراز احساست نکرده بود 😀😀😀😂

جووونمید شماها💋💋💋

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😂😂😂😂😂😂

کوفت نخند

😂 اره تو که خوبی  زنیکه گوساله معلم آراد یه بار من تو گروهشون نوشتم آراد حاظر😂 نفهم سریع جلو ...

میگفتی اون ض کارنکرد خب😂😂😂شماببخش باسواد

جووونمید شماها💋💋💋

فدااااتم آجی خوشگلِ مو براندینگم🙄😐

امشب شب توئه

مبصر بشم من 😀😀😀