2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
خوبه عزیزم ‌ ممنون    چی شد یهو عضو شدی اینجا

نمیتونستم یادته؟دیشب دلم گرفته بود یهو گفتم دوباره تلاش کنم دیدم شد.بهتراز دردودل کردن با آدمای دیگس اینجا سبک میشه آدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نیکی یادمه کگاز خریده بودیم تو سود بودیم نمیفروختی آخ حرص میخوردم   بخند غصه نخوربخند   ...

خخخخ اره آخرش با ضرر فروختم رفت 

ای بابا  

مرسی عزیزم ‌ که فراموشم نکردی  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخ اره آخرش با ضرر فروختم رفت  ای بابا   مرسی عزیزم ‌ که فراموشم نکردی    

من تنها سودم بود  فدات عزیزدلم

باشه عزیزم ،  میشینم ببینم این روز ها چ جوری میگذره

حالا همه چی تو درمعرض عموم نزار😶ما سه تا شخصی داریم خب❤🖤

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نمیتونستم یادته؟دیشب دلم گرفته بود یهو گفتم دوباره تلاش کنم دیدم شد.بهتراز دردودل کردن با آدمای دیگس ...

عزیزم ‌ خوب کردی ، اره اینجا من که دوستای خوبی دارم 

‌دوستایی دارم که از خواهر برام عزیز تر هستن ‌ درد دلم رو اینا میدونن خواهر خودم نمیدونه 

دوستای عزیزم ‌ 

ساری ‌ ارغوان ‌ بهاری ‌ با هیچی عوضشون نمیکنم💋💋💋💋

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
حالا همه چی تو درمعرض عموم نزار😶ما سه تا شخصی داریم خب❤🖤

سلام دردت تو جونم😥😥😥😥

من تنها سودم بود    فدات عزیزدلم

اره بابا فدا سرت 

من واس ضرر پول ناراحت نمیشم 

چیز دیگه ادم رو ناراحت میکنه 

خدانکنه بابا😍😍😍

💋💋💋

عزیزم ‌ خوب کردی ، اره اینجا من که دوستای خوبی دارم  ‌دوستایی دارم که از خواهر برام عزیز تر هس ...

اینجا معنی دوری و دوستیه  

اره بابا فدا سرت   من واس ضرر پول ناراحت نمیشم   چیز دیگه ادم رو ناراحت میکنه& ...

من دارم قوی میشم کم کم 

💋💋💋

نیکی یاد کلمه حاضر افتادم یادته‌

یکیتون اشتباه نوشته بود حاظر

منم گفتم حاضر درسته

اختا سریع واسه خودشو پاک کرد تو گفتی برای چی پاک کردی😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
عزیزم ‌ خوب کردی ، اره اینجا من که دوستای خوبی دارم  ‌دوستایی دارم که از خواهر برام عزیز تر هس ...

اِواااااا قلبم 😀😀😀😀 تا حالا هیشکی اینطوری برام ابراز احساست نکرده بود 😀😀😀😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اِواااااا قلبم 😀😀😀😀 تا حالا هیشکی اینطوری برام ابراز احساست نکرده بود 😀😀😀😂

😀😀😀

نیکی یاد کلمه حاضر افتادم یادته‌ یکیتون اشتباه نوشته بود حاظر منم گفتم حاضر درسته اختا سریع واسه ...

ارغوان جونم جات خیلی خالی بود ک 😀😀😀❤️❤️❤️😍😍😍💋💋💋💋💋

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....